{{ message.message }}
{{ button.text }}

Druk Druk Druk.......

Het is even wat minder geweest het bloggen... druk druk druk.....werken..... de kids... studie... examens

Afbeelding blog 'Druk Druk Druk.......' Achtergrond blur afbeelding

Even wat minder blogs vanuit deze kant... niet omdat het nou allemaal zo rustig is hier.... nee integendeel.... ik heb te weinig uren in de dag...... 

Druk met de studie.. heb vorige week mijn mondeling examen Nederlands gehad... een verplicht onderdeel om mijn opleiding VIG af te kunnen ronden... eerst de presentatie voorbereiden... presenteren en daarna nog een interview... normaal ben ik niet zo op mijn mondje gevallen maar zo gauw er het woordje examen voor komt te staan ben ik nogal van de zenuwen.
Gelukkig is het goed gegaan en heb ik het mooie cijfer 8 gekregen... gelukkig maar want aankomende maandag staat het schriftelijke examen voor de deur en als ik ergens niet goed in ben is het wel spelling.... gelukkig heb ik voldoende als ik er een 2 voor haal. aangezien ik voor het cito examen en 7.7 heb gehaald en die telt voor 50% mee... de andere dus voor 25%. 

Verder veel moeten werken... we hebben zieken en er staan gewoon veel diensten open.. goed voor de uren maar minder goed voor alle andere dingen... en na het werk ben ik vaak zo moe dat ik het liefst lekker de bank opduik om heerlijk ontspannen netflix te kijken ;) ondertussen al bij seizoen 5 van House... 

Verder natuurlijk lekker druk met de kids... gisteren maar een gezinsdagje ingepland omdat manlief en ik eindelijk samen weer een dag vrij waren... dus uit school met de kids naar monkeytown... helaas werd Didi ziek en konden we naar een uurtje alweer naar huis om een wel heel erg zielige Didi te verzorgen. 

Didi is nu nog steeds ziek... koorts en gewoon niet lekker..... Dus die ligt nu heerlijk op de bank met haar deken en knuffel...

Ik ga proberen de komende tijd weer wat meer te bloggen.. gewoon omdat dat wel iets is wat ik dan mis in alle drukte.. gewoon even lekker van mij afschrijven.... 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je