Snap
  • Mama
  • dromen
  • #overbezorgd
  • nachtmerries

Dromen.... of eigenlijk nachtmerries?

5 jaar geleden

Jaa hij heeft in zowel een cosleeper als zijn ledikant geslapen maar zijn gekreun hield me heel de nacht wakker. Ik zoek hem zelfs als we overdag samen slapen.. dus denk niet dat het daaraan ligt maar bedankt voor je reactie ? ?

5 jaar geleden

Onze beide dochters hebben de eerste zes maanden bij ons op de kamer geslapen, wel in hun eigen bedje dat wel, maar dat stond 2 meter van ons bed af. Daarna zijn ze naar hun eigen kamer verhuisd, omdat de hersenen dan linkjes beginnen te leggen en je ze kunt "verwennen". Voor je oudste nu mosterd naar de maaltijd, maar voor tweede wellicht een idee. Zo is hij/zij toch bij je, maar ligt niet direct naast je. En je kan het bedje dan steeds verder weg zetten en kijken of je dromen dan wegblijven.

5 jaar geleden

ohh wat naar he. Ik had er tijdens mijn zwangerschap geen last van. Ik hoop dat het ook vanzelf overgaat, maar eigenlijk word het alleen maar erger ? ?

5 jaar geleden

DIt is zoooo herkenbaar, ik heb precies hetzelfde gehad na de geboorte van mijn eerste. Mijn man kon me wel schieten:p Het is wel vanzelf over gegaan, maar af en toe heb ik nog zo een gekke droom. Meestal als hij ziek is geweest of een "lastige dag" heeft. Nu 30 weken zwanger van nummertje 2..... en de rare dromen beginnen nu alweer haha dus als iemand tips heeft lees ik even met je mee:)