{{ message.message }}
{{ button.text }}

dromen, dromen, dromen....

ik droom zo levensecht ik doe de zwangerschap en bevalling over en alle emoties komen omhoog

Afbeelding blog 'dromen, dromen, dromen....' Achtergrond blur afbeelding

pff deze mama zit er even helemaal doorheen de tranen zijn rijkelijk aanwezig,over mijn humeur nog maar te zwijgen.en hoe komt dat? sinds ik weer aan het werk ben slaap ik zo slecht omdat ik droom, ik droom zo levensecht dat ook alle emoties weer aanwezig zijn: de zorgen, de pijn, het verdriet en de onzekerheid ik voel het allemaal weer en het maakt me verdrietig. Ik heb de laatste tijd de zwangerschap, bevalling en onzekere tijd tig keer overgedaan, badend in het zweet en huilend word ik wakker en kan niet meer slapen bang dat het nog een keer gebeurt...... gelukkig kan ik mijn ei wel kwijt bij mijn allerliefste: hij zegt dan ook dat het niet erg is de kleine man is dan ál 4 maanden maar de gebeurtenis is nog maar 4 maanden geleden. pff dat is echt zo'n fijne reactie gewoon te weten dat ik er nog om mag huilen en dat ik er nog last van mag hebben. maar de meeste reactie die ik van mijn omgeving krijg is: ach meid geniet laat het achter je, je hebt een prachtig kereltje ga daar van genieten wat geweest is, is geweest. wat een K ** reactie (sorry) is dat zeg! dat maakt me zo boos en verdrietig en ga af en toe zelf ook nog geloven dat ik me niet meer zo mag voelen.het is me niet in de koude kleren gaan zitten en ben af en toe zo verdrietig dat ik het liefst de hele dag niks doe. gelukkig heb ik de kids en zij zorgen ervoor dat ik mijn gedachten verzet en toch ook nog kan lachen! De oudste komt me af en toe even zomaar uit het niet een knuffel geven en zegt dan: mam ik vind jou de allerliefste ben je nou weer blij? en ja dan ben ik weer blij,maar bang voor de nacht die dan weer komen gaat........

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je