{{ message.message }}
{{ button.text }}

Dromen die uitkomen !!!

Ieder mens heeft dromen en wensen, die hopelijk uitkomen, ik vertel je hier welke dromen ik in mijn tiener jaren spaarden, en welke dan ook uitgekomen zijn!

Afbeelding blog 'Dromen die uitkomen !!!'

Als heel klein meisje riep ik natuurlijk dat ik prinses wilde worden. Sprookjes geloof je dan heilig in, maar de echte grootte mensen wereld ziet er toch iets anders uit.

Al snel toen ik tiener was had ik maar 1 ding voor ogen ik wilde kapster worden, nou om deze blog maar eerst negatief te beginnen, kapster ben ik nooit geworden. Helaas door een foutje in de opleiding kon hij niet doorgaan,  en ben ik verder gegaan als bloemiste.

Wat ik me nog kan herrinneren is dat ik nog 2 dromen had in mijn tienerjaren, ik was nog jong dus zo spannend waren de dromen niet maar ik wilde "ooit" paardrijden op het strand en met dolfijnen zwemmen op een hele mooie plek. Nou ik kan je zeggen deze 2 zijn allebei uitgekomen ik denk toen ik ongeveer 16 was mocht ik met een vriendinnetje mee naar de belgische kust en ja hoor ik heb daar gecrost op het strand op een paard,  wat was ik dolgelukkig, die kon ik afstrepen. De droom van het dolfijnen zwemmen heeft wat langer op zich moeten wachten,  in 2014 was het dan zover dit werd DE vakantie voor het eerst heel lang vliegen naar Curaçao om mijn droom uit te laten komen met mijn droomman,  het was onvergetelijk mooi!!

Helaas zijn er in mijn tienerjaren ook wat dingen gebeurd die ik mijn hele leven niet vergeet, waaronder dat mijn moeder ernstig ziek werd, ik had/heb maar 1 WENS en dat is dat ze zo lang mogelijk in ons leven blijft, met die stomme k. Ziekte onder controle,  tot nu toe is deze wens al jaren uitgekomen, ze is nog steeds bij ons en daar ben ik echt heel dankbaar voor. Ze is mijn moeder ,mijn vriendin, nja gewoon alles!

Goed ik werd ouder passeerde de 20 toen toen kwamen de volgende dromen waar ik natuurlijk al vaker aan dacht hoe zou de toekomst eruit zien...Nou gelukkig heeft niemand een glazenbol , dus ook dit blijft dromen en hopen dat sommige dingen uit komen of gaan lukken. 

Ik ben van baan gewisseld want de bloemenbranche vond ik leuk maar alles met uiterlijk en fashion bleef mijn passie. Ik vond het moeilijk want ik wilde dolgraag in de kleding werken, maar ik dacht dat niemand mij zou willen ivm dat ik plussize maat 44/46 ben en ik dacht wie wil dat nou. Puur mijn eigen onzekerheid die ik helaas al 30 jaar met me meedraag.Maar het lukte me , heb een aantal jaar gewerkt in een winkel waar ik nog steeds ontzettend dankbaar voor ben door hun ben ik opgebloeid als zelfverzekerde topverkoopster met een maatje meer. Maar deze winkel was niet mijn passie,  mijn droom winkel was didi,  apparte kleding met variatie in maten,service geven aan de klant en ze zelfverzekerd de winkel laten verlaten. Wat wilde ik daar graag mensen blij maken met een nieuwe outfit!En ja hoor ook dit lukte via via mocht ik op sollicitatie en werd ik meteen aangenomen, na 3 maanden verkoopster werd ik zelfs intern opgeleid tot assistent filiaalmanager.  Ik had de baan die ik wilde. 

Dan de dromen werden serieuzer, ik had voor ogen dat ik een leuke lieve man wilde,  een koophuis in mijn oude woonplaats, en nogmaals dit heb je niet in de hand maar mijn droom was voor mijn 30e een kindje en dan de ultiemste droom een meisje krijgen (natuurlijk was een jongentje ook welkom, maar we hebben het over dromen hé)!

Nou op dit moment kan ik ook al deze dromen afvinken, ik leerde bijna 9 jaar geleden mijn swen kennen, we oefenden in een huur appartement, er kwam een nieuwbouwhuis op ons pad waar we ons voor inschreven , en we werden uitgeloot. Ondertussen maakten we mooie reizen, of stedentripjes en genoten we samen van het leven.  En daar kwam de kinderwens. Zoals jullie al in de gaten hebben ben ik best een klein beetje spiritueel sommige lachen mij uit maar ik kan best geloven in wonderen. Waarom de dromen vanger centraal staat in mijn leven zal ik je vertellen, wij waren al een tijdje bezig om zwanger te raken.  Toen hadden wij weer een prachtige vakantie in Mexico gepland, het was er fantastisch. Op de straat en op de markten staan er kramen vol met prachtige dromen vangers. Ik zei dan ook meteen daar gaat er 1 van mee naar huis, zo gezegd zo gedaan de allermooiste heb ik uitgezocht, en thuis boven ons bed tegen de muur opgehangen. Het prachtige exemplaar hing en ik deed dan ook stiekem een wens: ga jij ons helpen onze droom uit laten komen? Ik had immers nog maar 2,5 maand voor mijn droom voor mijn 30e mama worden.Je gelooft het niet 4weken na onze reis in mexico was ik zwanger?!En of de dromen niet nog mooier uit konden komen het is een meisje! 2maanden voor mijn 30e verjaardag ben ik mama geworden van onze prachtige dochter Bo!

Toeval bestaat niet?Of toch wel?Verklaar me maar voor gek ik geloof erin.

En dan ben je ineens 30 en heb je al heel wat grote mensen dromen af kunnen vinken.

Natuurlijk zijn er weer nieuwe dromen en wensen, maar je weet wat ze zeggen , nooit hardop uitspreken want dan komen ze niet uit♡!!

Heb jij mooie dromen die uitgekomen zijn?

www.instagram.com/sammy_fashionandlifestyle

Liefs x samanthaAfbeelding blog 'Dromen die uitkomen !!!'

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je