Snap
  • Mama
  • Workingmom

Drie huishoudens per dag runnen

Een stukje van mijn werkervaring in de kraamzorg!
5 jaar geleden

Helaas herken ik het maar al te goed. We hebben op 19 oktober 2012 een zoon gekregen. Daarna hadden we een besluit genomen om nog even te 3 jaar te wachten voor een tweede omdat we toen die tijd nog samen met mijn moeder in huis woonde en we ons op ons mannetje wilden richten. In februari 2016 samen besloten om voor de tweede te gaan. Ik had gelijk de volgende dag de huisarts gebeld om de spiraal te verwijderen. De huisarts zei ik hoop je dan gauw terug te zien succes om zwanger te worden. Je bent vanaf vandaag al vruchtbaar zei ze. Wij gingen er hoopvol in. Nu 2 en half jaar later nog geen baby en ik ben elke maand zo boos op mij lichaam. Ik heb in die tijd ook een paar keer een cyclus overgeslagen maar dat wist ik niet dus ik was heel hoopvol dat het eindelijk zover was. Maar na 35 dagen over tijd kwam de menstruatie. Ook ben ik al naar de dokter geweest en die verwijst me door naar het ziekenhuis. Helaas wilt mijn man niet naar het ziekenhuis hij voelt zich daar niet prettig. Dus als het niet natuurlijk lukt blijft onze zoon enig kind. Ik voel met je mee die teleurstelling in je lichaam de boosheid en verdriet elke keer. Ik wens jullie veel succes met zwanger worden.

5 jaar geleden

Wat een lief berichtje! Deze waardering, ook in de gezinnen, geeft weer moed ;) Ik hoop dat je een fijne kraamtijd zal hebben met een lieve kraamverzorgster!!

5 jaar geleden

Dat snap ik helemaal hoor!! Het is vreselijk rot, zo weinig kraamzorg. Zeker bij de tweede! Helemaal geen kraamzorg.. dat moet niet kunnen hoor! Je moet toch op zijn minst de minimale zorg krijgen! Ik duik voor je dat het allemaal meevalt ?

5 jaar geleden

Ik werk sinds de geboorte van de jongste ook op rooster. Vind het wel fijner, maar de onregelmatigheid blijft natuurlijk en dat blijft enorm pittig! Met een zwangerschap werken vond ik ook erg pittig! Succes ?