Snap
  • Mama

Drie foto's die laten zien wie ik ben

Wat een leuk idee: in drie foto's laten zien wie ik ben. Ik ga de uitdaging aan en doe mee!

Wat een superleuk idee dit! Ik doe graag mee. Al moet ik zeggen dat ik het best wel moeilijk vind om mijn leven in drie foto's weer te geven ;-). Toch heb ik de leukste eruit gehaald. Het zijn niet per se de foto's die mijn leven vertellen, maar wel de foto's van dingen waar ik trots op ben. Waar ik van ga stralen en die me hebben gemaakt tot wie ik nu ben.

Mijn kindjes
Uiteraard komen deze twee in mijn top 3 voor: Kleuter (4) en Diva (2). Mijn trots. Mijn stoere vent en mijn mooie meisje. Mijn twee kleine boefjes. Lief, enthousiast, ondeugend, ontdekkend, blij, gezellig. Ik zou ze voor geen goud willen missen. En nee, ze heten echt geen Kleuter en Diva ;-). Ze hebben allebei een heel gewone naam.

Prins op het witte paard
De liefde van mijn leven. Geen liefde op het eerste gezicht, maar wel meteen een vertrouwen. Alsof we elkaar al jaren kende. De liefde is gegroeid, en hoe! Elke dag groeit onze liefde, samen staan we sterk en kunnen we de wereld aan. Inmiddels bijna 15 jaar samen, volgende maand 5 jaar getrouwd. Niet alleen geliefden, maar ook trotse papa en mama. Samen met hem wil ik oud worden.

Mokum*
Daar liggen mijn roots. Amsterdam, de stad waar ik ben geboren en getogen. De plek waar ik ben opgegroeid, naar school ben gegaan, vriendinnen voor het leven heb gemaakt, mijn studie heb gevolgd, op stap ben geweest. Hier ben ik gevormd tot wie ik ben. Mijn herinneringen liggen in Amsterdam, de basis van wie ik nu ben is daar ontstaan. Inmiddels ben ik een echte 'boer' of 'boerin'. Ik ben een Brabander. Import, dat wel. Mijn Amsterdamse accent is niet meer te horen, maar als ik bij vriendinnen ben met een borrel op, dan schuilt er nog echt wel een Amsterdamse in mij!

* Okay, de foto van Amsterdam is niet mijn foto. Eerlijk gevonden op internet. Alle credits gaan dan ook uit naar degene die de foto wel heeft gemaakt. Hoewel mijn roots wel in deze stad liggen, moet ik tot mijn schaamte vertellen dat ik er geen foto's van heb zoals toeristen die maken. Misschien toch maar eens doen... ;-)?

Ja lang he ;-). Als je mij bij onze eerste ontmoeting had gezegd dat we er 15 jaar later zo voor zouden staan, had ik je maar vreemd aangekeken. Maar nu al zo lang samen en elke dag voelt zo goed. Zou hem voor geen goud meer willen missen.

Thanx, lief van je. Ben zelf niet zo van het plaatsen van privé foto's. Maar daar zijn uitzonderingen voor ;-).

8 jaar geleden

zo 15 jaar samen! Wat fijn en goed! Leuke foto's!

8 jaar geleden

Was al leuk om je te volgen, nu nog leuker met een gezicht erbij!