{{ message.message }}
{{ button.text }}

Dribbel

Afbeelding blog 'Dribbel' Achtergrond blur afbeelding

Ik weet nog goed dat ik bericht kreeg dat ze was geboren. Ik lag aan het zwembad in Mallorca en ik kreeg mail dat het eerste teefje was geboren en dat ze voor mij was. Toen we op Schiphol aankwamen zijn we gelijk doorgereden om te kijken. Ze was zo lief en klein.

Afbeelding blog 'Dribbel'

Toen je eindelijk mee naar huis mocht was het één groot feest, iedereen kwam naar je kijken en je maakte gelijk een hoop vriendjes. Vooral met mijn nichtje Noni ( toen 2,5) was het dikke mik.

Afbeelding blog 'Dribbel'

Je was sowieso gek met kinderen. Toen ik zwanger werd van Vinn heb je me dan ook verschrikkelijk beschermd. Je was altijd heel lief voor iedereen maar toen een vreemde man zomaar de tuin in Zeeland in kwam lopen om een bal te pakken, was ik even blij dat ik je op tijd te pakken had. Je lag hele dagen op mijn buik en hield me overal in de gaten.

Afbeelding blog 'Dribbel'

Vanaf het moment dat we thuis kwamen met Vinn heb je dat ook met hem gedaan. Je zat bij zijn wiegje en hield goed in de gaten wie hem allemaal pakte. Als iemand met hem op schoot zat ging je kijken of het wel goed ging en bleef je lekker dichtbij liggen.

Afbeelding blog 'Dribbel'

En O je had grote paniek als we met hem waren wezen wandelen en de wagen op de gang lieten staan. Waar was het kind nu. Je ging dan net zo lang blaffen en piepen tot we de wagen maar in de huiskamer zetten en je kon zien dat we hem echt niet waren vergeten.

Afbeelding blog 'Dribbel'

Vinn en Dribbel ze werden dikke maatjes. Als Vinn wakker werd dook hij het liefst eerst even naast dribbel om der even goed te knuffelen.   Wat dribbel niet altijd even fijn vond en dan een stukje verder op ging liggen, maar om hem een paar minuten later toch maar even een lik te gaan geven.Dribbel hield van uitslapen en was meestal nog niet echt wakker als Vinn dat wel was.

Afbeelding blog 'Dribbel'

Ik denk dat Vinn veel geleerd heeft van Dribbel en dat het voor kinderen heel goed is om met een beest op te groeien.Ze leren dat ze zachtjes moeten doen en hoe dieren anders op dingen reageren.Als je verdrietig bent kan je weg kruipen bij je beestje ipv bij je mama en dat is soms ook heel lekker.

Afbeelding blog 'Dribbel'
Afbeelding blog 'Dribbel'

Alles in me wilde je zo lang mogelijk bij me houden, maar dat was niet eerlijk tegenover jou.Je verdient het niet om pijn te hebben. We besloten je een weekend vreselijk te verwennen in Zeeland omdat je daar gewoon het liefste was en je dan te laten inslapen. We kregen medicijnen, zodat je je die laatste dagen goed zou voelen. Die medicijnen sloegen zo goed aan. Je liep weer door de tuin en kwispelde weer.

Afbeelding blog 'Dribbel'

Je kwam ook weer bedelen om eten.Het was goed je zo nog te zien, maar ook heel onwerkelijk dat je echt ziek was. Het weekend ging veel te snel voorbij. 

Afbeelding blog 'Dribbel'

We gingen naar de dokter en je liep kwispelend met me mee.            Voelde me een verrader dat je een paar minuten laten een spuitje zou krijgen. Maar wist ook dat het het juiste besluit was. Vinn was mee en dat is volgens mij heel goed geweest. Jullie hebben nog even flink geknuffeld. Toen je op de tafel ging heeft Vinn je een kus gegeven en is hij weggegaan

Afbeelding blog 'Dribbel'

Daarna ging alles heel snel en je hebt er niks van meegekregen gelukkig. Maar het gemis is groot, heel groot. Het is leeg in huis zonder jou. Vinn slaapt sinds je bent ingeslapen elke nacht met jouw knuffeltje en zat de eerste ochtend met zijn broodkorstje voor je klaar. De krant blijft voortaan heel en s’avond heb ik je warme lijfje niet meer tegen me aan op de bank. De gedachte dat je er dit keer niet zal zijn als ik met de baby uit het ziekenhuis kom straks breekt me hart. Maar het is beter zo.

Afbeelding blog 'Dribbel'

Rust zacht lieve Dribbel. Het idee geeft me rust dat er daar boven mensen zijn die ook heel veel van je houden.

Afbeelding blog 'Dribbel'
Afbeelding blog 'Dribbel'

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je