{{ message.message }}
{{ button.text }}

"Door alle keuzes die ik maak kruipt soms het schuldgevoel naar binnen, diep in mij.."

Afbeelding blog '"Door alle keuzes die ik maak kruipt soms het schuldgevoel naar binnen, diep in mij.."' Achtergrond blur afbeelding

Ze is echt een lieverd 💕. Wat heb ik soms een schuldgevoel naar mijn meisje toe. Bij haar ben ik veel makkelijker dan dat ik bij Sion als baby was. Waarbij ik Sion alleen maar voor mezelf wilde houden en niet zonder hem kon kan ik Sila wel makkelijker bij een ander laten en waar ik bij Sion niet aan werken durfde te denken heb ik nu bij Sila wel de keuze gemaakt om aan het werk te gaan (gelukkig nu nog maar één dag in de week). Door alle keuzes die ik maak kruipt soms het schuldgevoel naar binnen, diep in mij en vraag ik mijzelf weleens af of dit komt omdat Sila mijn tweede kindje is en bij haar alles zo "gewoon" lijkt (te zijn). Maar als ik mijzelf dit af vraag lijkt het voor een ander misschien dat ik zeg dat ik meer van mijn eerste kind houd dan van mijn tweede kind. Dat is het zeker niet! Ik voel evenveel liefde voor mijn beide kindjes en ik zal nooit onderscheid maken, want ik heb ze beide gedragen, gebaard, het leven gegeven, gevoed en samen met Jim voeden wij beide kindjes gelijk op en behandelen wij ze evenzo. Waar het dan wel vandaan komt? Misschien heeft de angststoornis van drie jaar geleden er dan toch mee te maken gehad, ik zou het niet weten.

Wat ik wel weet is dat ik heel veel van mijn kleine lieve Sila houd Mama's mini. Vandaag hebben we extra qualityime, want grote broer is weer naar de opvang en ons weer even helemaal voor haarzelf hebben verdient ze ook ✨🤎

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je