{{ message.message }}
{{ button.text }}

Donderdag vrije dag to do's

Komende weken moet ik mijn overuren opmaken, zoals altijd in de maanden januari en begin februari.

Afbeelding blog 'Donderdag vrije dag to do's' Achtergrond blur afbeelding

Komende weken moet ik mijn overuren opmaken, zoals altijd in de maanden januari en begin februari. Op mijn werk zijn we dan ook wat meer gesloten. Ik heb dus komende weken wat meer vrij en tijd voor mezelf (en onze rotzooi).

Ik heb inmiddels al een lijstje gemaakt met dingen die ik aan moet pakken. Dat kan dan mooi op die extra vrije dagen. De oudste moet ‘gewoon’ naar school en de jongste gaat ‘gewoon’ naar Opa en Oma toe. Opa en Oma vinden dat leuk en gezellig, maar meneertje ook. En Mama kan dan mooi de dingen doen waar ik met kinderen niet aan toe kom.

Zo heb ik op het lijstje staan om de administratie weer eens op te brengen en op te bergen en wat kasten uit te ruimen waarbij ik geen kinderhandjes kan gebruiken, zoals de knutsel/boeken kast en de kast met dvd’s en andere elektronica. Ook een goede poetsbeurt voor elke kamer staat op de planning. Kan ik een keer gestructureerd alles een goede beurt geven om vervolgens dit ook gestructureerd bij te kunnen houden. Over goede voornemens gesproken hahaha

Maar bovenal zal ik het verjaardagsfeest moeten plannen voor mijn dochter en zoontje. Ze zijn allebei bijna jarig en dat moet gevierd worden. En naast een feest voor familie en vrienden, moet er ook getrakteerd worden op school en het kinderdagverblijf en wordt er natuurlijk een partijtje gehouden voor vriendjes en vriendinnetjes van school (dit alleen voor de oudste (gelukkig!!)).

Kortom deze Mama is goed druk komende tijd…

Oh ja. Ik zal van de week wat blogs wijden aan de voorbereidingen van de verjaardagen en misschien voor jullie daarin tips voor een geweldig feestje in thema..

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je