{{ message.message }}
{{ button.text }}

Doe ik alles wel goed genoeg?

Afbeelding blog 'Doe ik alles wel goed genoeg?' Achtergrond blur afbeelding

Voor het eerst moeder zijn brengt vele zorgen met zich mee. Bij elk dingetje wat mis gaat of niet zo lekker loopt, vraag ik me snel al af “doe ik het wel goed?”. 

De laatste paar weken ging het niet zo lekker met Chaz, krampen, hongerig en spugen. Ik belde het consultatiebureau om te vragen hoe ik verder moest met de voeding omdat ik met mijn handen in het haren zat. Ik gaf al een maand lang de Omneo voeding maar telkens na de fles van 120cc bleef Chaz hongerig en niet voldaan. Ik had een hele erge huilbaby hierdoor.. ik legde uit aan de vrouw van het consultatiebureau dat ik sinds kort de forte met de Omneo voeding combineer en een fles van 120cc aanbood en soms 20cc bij gaf omdat hij niet voldaan was. Ik kreeg direct op mijn kop... ‘Je beseft wel dat je hem overvoedt op dit moment en dat dit héél slecht is voor zijn lever.’ Top, bedankt nu voel ik me schuldig, terwijl ik het alleen maar goed probeer te doen.. in plaats van mij op mijn kop te geven kun je me ook helpen door advies te geven. Ik heb wel erg gemerkt dat ze hier wel goed in zijn, je als moeder je op je kop te geven. 

Uiteindelijk ben ik overgestapt naar de normale voeding van de Nutrilon met combinatie van de forte, mijn tweelingzus, die ook moeder is, gaf mij dit advies. Ik merk dat Chaz nu na iedere fles gelukkig voldaan is en nu om de 4 a 5 uur komt in plaats van 3 uur. Dit neemt een stukje stress van mij af, want wat voelde ik me schuldig... 

Maandag moeten we extra naar het consultatiebureau om Chaz te wegen, omdat hij 1 maand geleden onder het gemiddelde zat met zijn gewicht en ze dit raar vonden aangezien hij zo veel eet.

We gaan het zien, ik ben in ieder geval trots dat Chaz meer voldaan is en nu elke dag super blij is. Dag huilbaby, hallo blije baby.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je