Snap
  • Mama

doe gewoon en dan doe je al gek genoeg

Dan lees je een blog en dan lees je een ondertoon erin. Het kan ook aan mij liggen hoor.....

Maar soms kan ik sommige mensen niet begrijpen. 

Ik heb geleerd, doe gewoon want dan doe je al gek genoeg! 

Dat probeer ik ook mijn kids bij te brengen. Hebben wat een ander heeft, hoort daar dus ook bij. Waarom moet je iets hebben omdat iedereen om je heen het ook heeft? Nee daar werken wij thuis niet aan mee. 

Ook mensen die opscheppen of verhalen aandikken kan ik niet tegen. Waarom moet je opscheppen? Wil je dan laten zien dat je meer bent dan ik? Ja wij zijn naar New York geweest en daarna ben ik nog een keer met mijn zus geweest. Als ik daar over praat, praat ik over New York, omdat ik de stad geweldig vind. Niet omdat ik iemand zijn ogen wil uitsteken. 

Ik kwam namelijk met alleen maar kadootjes thuis voor mijn kinderen en voor mijzelf had ik handschoenen gekocht op straat. Gewoon omdat ik die mooi vond. 

Geen merk kleding dus enzo want dat vinden wij niet belangrijk. 

Ik kan dus slecht tegen mensen die zich beter voordoen dan ze zijn. 

Om de haverklap uiteten, duurste kleding en alles?! 

Ja wij gaan ook graag uit eten maar wij staan ook wel eens rood en denken dan, ppfff we hebben te veel uitgegeven. 

Nee hoor wij zijn gewoon "klootjesvolk" maar heerlijk gewoon en lekker ons zelf. 

8 jaar geleden

Goh, wat grappig dat er twee bijna dezelfde blogs zijn geplaatst. Of nou ja, jullie delen dezelfde mening. Laat ik het zo zeggen. Ik ken ze ook. Het nieuwste van het nieuwste hebben, commentaar hebben op anderen omdat die niet met de mode mee kunnen komen. Sorry, ik ben niet zo aangelegd. Ik hoef niet mee te lopen of het nieuwste van het nieuwste te hebben. Laat staan erover op te scheppen. Hou ik ook indd niet van. Nou goed, gelukkig zijn we allemaal verschillend ;)

8 jaar geleden

Ik denk dat je daarin volkomen gelijkt hebt!!

8 jaar geleden

Mooi verwoord maantje Groetjes

8 jaar geleden

Over je kind mag je ALTIJD opscheppen van mij. Het is toch heerlijk als je kind ineens iets kan of zoiets. Denk dat dat moeder eigen is. Jaloers, nee dat ben ik ook niet. Het is zelfs zo erg dat ik vaak denk dat mensen jaloers zijn op mensen zoals wij aangezien wij geen reputatie hoog hoeven te houden. En zij constant meer en beter moeten zijn en dat legt een enorme druk op je heb ik zo'n vaag vermoeden Groetjes Peetje