{{ message.message }}
{{ button.text }}

doe gewoon en dan doe je al gek genoeg

Dan lees je een blog en dan lees je een ondertoon erin. Het kan ook aan mij liggen hoor.....

Afbeelding blog 'doe gewoon en dan doe je al gek genoeg' Achtergrond blur afbeelding

Maar soms kan ik sommige mensen niet begrijpen. 

Ik heb geleerd, doe gewoon want dan doe je al gek genoeg! 

Dat probeer ik ook mijn kids bij te brengen. Hebben wat een ander heeft, hoort daar dus ook bij. Waarom moet je iets hebben omdat iedereen om je heen het ook heeft? Nee daar werken wij thuis niet aan mee. 

Ook mensen die opscheppen of verhalen aandikken kan ik niet tegen. Waarom moet je opscheppen? Wil je dan laten zien dat je meer bent dan ik? Ja wij zijn naar New York geweest en daarna ben ik nog een keer met mijn zus geweest. Als ik daar over praat, praat ik over New York, omdat ik de stad geweldig vind. Niet omdat ik iemand zijn ogen wil uitsteken. 

Ik kwam namelijk met alleen maar kadootjes thuis voor mijn kinderen en voor mijzelf had ik handschoenen gekocht op straat. Gewoon omdat ik die mooi vond. 

Geen merk kleding dus enzo want dat vinden wij niet belangrijk. 

Ik kan dus slecht tegen mensen die zich beter voordoen dan ze zijn. 

Om de haverklap uiteten, duurste kleding en alles?! 

Ja wij gaan ook graag uit eten maar wij staan ook wel eens rood en denken dan, ppfff we hebben te veel uitgegeven. 

Nee hoor wij zijn gewoon "klootjesvolk" maar heerlijk gewoon en lekker ons zelf. 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je