{{ message.message }}
{{ button.text }}

Dochter die er anders uitziet

Afbeelding blog 'Dochter die er anders uitziet' Achtergrond blur afbeelding

Na een redelijk goede eerste zwangerschap en een heerlijk meisje die werd geboren. Besloten we nog voor onze dochter 2 werd om nog te proberen een tweede kindje te laten komen. Gelukkig was het ons weer gegund. Na 9 maanden werd onze prachtige dochter geboren. 

Ze had meteen een goede start en om koud worden te voorkomen werd haar mutsje op gedaan. Ik zei nou wauw wat veel haartjes heeft zij. Pas na een halfuur kwamen wij er achter dat dit niet haar haren waren. Zij is geboren met een grote vlek op haar schedel. 

Gelijk kwam de kinderarts en bleek zij een aangeboren moedervlek te hebben op haar hoofd. Van middelgroot formaat. Dat houd in dit geval in dat het net op haar haargrens bij haar voorhoofd zit en doorgaat naar de achterkant van haar hoofd. Het bedekt haar hele zijkant. 

Nu is het tijdperk aangebroken van de ziekenhuis bezoeken. Eerst bij de kinderarts of ze wel normaal ontwikkeld (gelukkig wel). En binnenkort bij het AMC. Waar ze gespecialiseerd zijn. Want het komt maar 1 of 2 keer per jaar in NL voor. Wat houden wij van ons meisje en wat is ze mooi voor ons. We weten nog niet of ze het gaan weghalen of dat wij die keus zelf moeten gaan maken. Het is een lastig dilemma. 

Vooral de opmerkingen zijn soms lastig. Zoals: “oh wat heeft zij een gekke haargroei” of “ ach straks groeit haar haar erover. Dit weten wij nog niet dus dit soort opmerkingen helpen niet echt mee. Maar goed we blijven positief en genieten van onze lieve meid(en)

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je