{{ message.message }}
{{ button.text }}

Dit zeggen de kids over mijn toko!

Wij, manlief en ik, hebben 3 kids, 2 meiden (2005, 2008) en een heertje (2009).Vooral de oudste heeft een duidelijke mening over mijn toko.

Afbeelding blog 'Dit zeggen de kids over mijn toko!'
Wij, manlief en ik, hebben 3 kids, 2 meiden (2005, 2008) en een heertje (2009). Vooral de oudste heeft een duidelijke mening over mijn toko.

Toko

's Avonds in bed: “ Mam, wat ga jij nu doen?” “ Nog even werken.” “ Voor wie?” “ Voor Wis en Waarachtig.” “ Altijd Wis en Waarachtig, ik wordt niet goed van Wis en Waarachtig!” “ Eh, oke??”> ….... “ Wanneer maak je weer eens iets voor mij?” “ Wat zou je willen hebben dan?” “ Ja, iets moois met mijn naam natuurlijk.” “ Oke, lieverd, dat ga ik doen.” en zo sjok ik dan naar beneden, mijn werkkamer in. Natuurlijk maak ik iets moois voor haar, zoals iedere keer als ze het vraagt. Haar kamer puilt uit!

persoonlijke, unieke pyjamazak met letter

Een pyjamazak met haar voorletter.

persoonlijke, unieke boekenlegger met naam

Een boekenlegger voor haar vriendinnetje.

persoonlijke, unieke haarknipjes met letter

En deze geweldige haarknipjes, natuurlijk met haar letter. Dus niet met zoveel woorden, maar ook dochterlief wil graag iets moois van mams. Groetjes Tamara

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je