{{ message.message }}
{{ button.text }}

Dit was waar ik van droomde..

dit gevoel is zo fijn! Eindelijk zijn we verhuisd en mijn droom kwam uit..

Afbeelding blog 'Dit was waar ik van droomde..' Achtergrond blur afbeelding

Het is weer even geleden dat ik hier wat schreef. Wij zijn verhuisd! Wil je hier meer over zien? Bekijk dan mijn weevklogs daar neem ik je mee in de verhuizing. https://www.youtube.com/watch?v=yFgyE7rlgIs

Inmiddels zijn we helemaal over, thank god! en beginnen weer wat rust te krijgen. Slaapt Jazz weer steeds beter en wat voelen we ons thuis!

Alles waar we van droomde is er. ik heb me nog nooit zo snel ergens thuis gevoeld. Jazz vond het vanaf moment 1 geweldig. heeft 2 mindere nachten gehad maar nu slaapt ze weer lekker klokje rond.

En het aller fijnste, de tuin. Ondanks dat die nog helemaal niet af is, speelt ze er al zo lekker. Precies zoals ik hoopte. De achterdeur open. Zij lekker buiten spelend terwijl ik wat huishoudelijke dingetjes kan doen.Af en toe kijk ik even of hoor ik MAMA, dan moet ik even kijken of helpen.

Mijn hart ontploft van liefde. Zo fijn dit gevoel!


*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je