{{ message.message }}
{{ button.text }}

Dit is wie ik ben een kennismaking

Ik vertel jullie wie ik ben en wat ik zoal doe zodat jullie weten hoe mijn leven er uit ziet.

Afbeelding blog 'Dit is wie ik ben een kennismaking' Achtergrond blur afbeelding

Hoi iedereen,

Ik ben Bianca, een vrolijke mama van een meisje van 5 jaar oud dat Lisz heet.

In het dagelijks leven zorg ik voor mijn dochter en voor andere kinderen, ik ben namelijk gastouder.

Hier heb ik bewust voor gekozen, na mijn zwangerschap werd ik ontslagen en dit wist ik tijdens mijn zwangerschap al. Toen heb ik mijzelf de vraag gesteld wat wil ik nu? en aangezien kinderen altijd al mijn interesse hebben gewekt was de keus heel gemakkelijk en werd ik dus na een opleiding gastouder.

Het bevalt heel goed, ik vind het leuk, de kinderen zijn dol op me en ik kan alle dagen zelf voor mijn dochter zorgen en zij heeft andere kinderen om zich heen om mee te spelen, dus wat wil je nog meer?

Samen doen we leuke dingen, soms gaan we winkelen, naar de speeltuin met lekker weer, samen dansen, knutselen of iets bakken en af en toe gewoon lekker rustig tv kijken of een leuk spel doen.

Na het eten en dus voor het naar huis gaan lees ik bijna altijd even voor zodat de kinderen rustig naar huis gaan en mijn dochter rustig naar haar bed.

normen en waarden vind ik heel belangrijk net als sociaal zijn, en dit probeer ik de kinderen ook mee te geven, ik zeg de kinderen want op het moment dat mijn gastkinderen bij mij zijn voelen zij voor mij als mijn eigen kinderen, en dus zijn er gelijke regels, mogen zij hetzelfde en krijgen zij dezelfde aandacht en hetzelfde qua eten en drinken.

Wil ik meer kinderen? dat weet ik nog niet, eigenlijk bevalt het heel goed zo, overdag genieten van het hebben van veel kinderen, maar 's nachts wel goed kunnen slapen omdat ze dan lekker thuis bij hun eigen ouders zijn.

Al zou het voor mijn dochter wel leuk zijn denk ik.

Ik ben niet getrouwd maar woon samen met de vader van mijn dochter, inmiddels bijna 9 jaar en nee trouwen zie ik niet zitten, ik zeg altijd we hebben een kind samen en dat is hetzelfde toch?

mijn partner werkt wel gewoon buitenshuis, maar soms ook in het buitenland, dan is hij meestal 2 weken weg en dan sta ik er alleen voor hier thuis, dit is prima al heeft onze dochter daar soms wat moeite mee, vooral bij vertrek heeft zij het dan moeilijk maar dan tellen we samen af, zoveel nachtjes nog tot papa thuiskomt en in tussentijd doen we naast school zoveel mogelijk leuke dingen samen zodat ze er niet teveel bij stilstaat en dan komen we tot de conclusie dat de tijd eigenlijk wel heel snel gaat.

Dus dit ben ik, wie zijn jullie??

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je