Snap
  • Mama
  • Nieuws
  • gevaar
  • kruising

DIT HAD ANDERS GEKUND!!!

6 jaar geleden

Wat een ongelofelijke eikel. Ik zou meteen een aanklacht indienen. Misschien zijn er verkeercameras die de kenteken hebben opgenomen want dat kan echt niet!

6 jaar geleden

Kun je geen klacht indienen of het bij de gemeente melden ofzo? Misschien het algemene politienummer bellen, deels is het denk ik ook dat niemand weet dat het stoplicht niet werkt totdat iemand het meldt? Maar het is toch ook een beetje eigen verantwoordelijkheid? Of de lichten kapot zijn of niet als iedereen zijn snelheid aanpast en een beetje geeft en neemt is er niets aan de hand.

6 jaar geleden

Klopt helemaal wat je zegt. Hier ook. Probleem met dit kruispunt is dat je er gewoon niet overheen komt.. Dus mensen gaan op een gegeven ogenblik wel rijden anders komen ze 6 uur later pas thuis. Op dit kruispunt hadden verkeersregelaars moeten staan.

6 jaar geleden

Ik heb het idee dat mensen de verkeersregels aan hun laars lappen, omdat het allemaal snel snel moet. Mijn kids vanmorgen bijna aangereden op het zebrapad bij school. Er kwamen drie auto's aangereden achter elkaar. De eerste stopt netjes, de tweede ook en nummer drie haalt die auto's gewoon even in bij het zebrapad. Ik sta hoofdschuddend op de stoep en meneer steekt ook nog even zijn middelvinger op. Dat moet dan een veilige plek zijn waar kinderen kunnen oversteken.