{{ message.message }}
{{ button.text }}

Dingen doen waar je gelukkig van wordt

Enkel en alleen omdat JIJ er gelukkig van wordt

Afbeelding blog 'Dingen doen waar je gelukkig van wordt' Achtergrond blur afbeelding

Oke ik lieg, vooral omdat ZIJ er gelukkig van wordt. Maar onrechtstreeks is dat dan toch weer waar ik gelukkig van word...het is een vreemd iets, moeder zijn. 

Het is niet dat ik mezelf compleet ben verloren of mijn interesses plots verdwenen zijn samen met de controle over mijn blaas (ja, soms nog steeds). De geboorte van mijn dochter heeft veel veranderd, obviously, maar niet mezelf. Ik heb mezelf gewoon anders ingedeeld, ik ben 75% ik en 25% zij. Ooit waren wij samen 100%, dat laat ergens zijn sporen na. Zij is het verlengde van mijn geluk, het hare heeft rechtstreeks invloed op het mijne. 

Dus soms doe ik dingen voor haar, voor mij. 

"Je bent haar aan het verwennen"

Een kind kan in mijn ogen nooit verwend geraken op vlak van aandacht en liefde. 

Ik verwen vooral mezelf door haar glimlach te zien en haar schaterlach te horen. 

Afbeelding blog 'Dingen doen waar je gelukkig van wordt'

Waar ik heen wil met deze blog weet ik nog niet, ik wil eigenlijk vooral herinneren hoe gelukkig zij, en dus ik, was vandaag. Als dit niet mijn doel in het leven is, dan weet ik niet wat het wel zou moeten zijn. 

Ik had hem misschien dagboek of ode aan een schaterlach moeten noemen. 

Afbeelding blog 'Dingen doen waar je gelukkig van wordt'

Ik hoop echt en oprecht dat er iets is in jullie leven dat jullie nutteloze posts doet schrijven, enkel en alleen om te zeggen " 'tis kei oke om gelukkig te zijn "

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je