{{ message.message }}
{{ button.text }}

Dingen die ik niet verwacht had van mezelf.

Voordat ik moeder mocht worden dacht ik dat ik duidelijke beelden had van hoe ik dingen zou gaan aanpakken, of angsten voor dingen waar ik toen tegenop zou zien. Je weet natuurlijk nog niet hoe je daadwerkelijk gaat denken of reageren. Dat zijn maar ideeën waarvan je nog niet echt weet hebt. Ik heb 10 dingen op een lijstje gezet waarvan ik me over mezelf verbaasde.

Afbeelding blog 'Dingen die ik niet verwacht had van mezelf.'

Nummer 10 ☆ ik riep altijd.. "ik word geen moeke!" Toch overkwam mij dit de eerste 14 weken. Haha. Gelukkig is dat weer redelijk normaal. De ene dag wel iets makkelijker qua haar en make up enz. 


9. ☆ Als ik kleding of zoiets zoek voor mezelf kom ik met vanalles thuis voor de jomgens behalve iets voor mezelf. Ik riep altijd "je vergeet je zelf toch niet". 


8. ☆ DE jongens laten huilen. Ik riep altijd stel er zou veel gehuild worden.. " nou. Dan laat je dat toch lekker te losgaan". Maar niets is minder waar. 


7.☆ Overbezorgd zijn. Oftewel. Ik had nooit verwacht van mezelf dat er zo'n moeder leeuwin zou schuilen in mij. Wauw. Wat kan dat heftig zijn. Valt gewoon niet te beschrijven. 


6. ☆ Alles spik en span willen hebben in huis. Nou. Ik weet niet hoe sommigen het doen maar bij ons word "geleefd". 


5. ☆ Op de foto hierboven was het velletje van mijn buik nog redelijk strak. Nu na de 2 mannen is er gewoonweg wat vel over. Ik had nooit verwacht dat ik dat zo erg zou vinden als dat ik het soms vind. Wat een gezeur! Ik mag blij zijn dat ik gezonde jongens heb!


4. ☆ Voorheen riep ik altijd " je laat je kind toch niet bij je in bed slapen. Vervolgt weer leuk op het laten huilen verhaal. Mijn conclusie is geworden.. liever in ons bed dan dat iedereen wakker is door gehuil. Heel zelden zijn we met zn viertjes. Lekker knus. Haha. Maar dat is zo zeldzaam. Jay jay slaapt gelukkig het lekkerste in zijn eigen bed. En bij Jax gaat het ook de goede kant op! 


3. ☆ Ik vond steentjes altijd een no go. En wat vond ik het vreselijk de eerste keer dat ze erop sabbelden. Maar het was anders niet te doen.. we zijn nu inmiddels aan het afbouwen. 


2. ☆ In een bad kunnen zitten zonder over te geven, waarin gepoept was. 2 keer is het gebeurd. Beide keren had Jeroen geluk en was hij in handen van de meneer die niet gepoept had. Het was een vieze ervaring maar gelukkig niet zo vies dat ik moest overgeven ofzo. 


1. ☆ Stipt op nummer 1!!! Overgeefsel ( maar dan ook echt een heleboel overal incl stukken en zure lucht) kunnen opruimen zonder een emmer om mijn nek te hoeven hangen. Wat was ik verbaast van mezelf en ook Jeroen, hij zat er immers helemaal onder. Gelukkig konden we de sfeer luchtig houden en ons eten binnen wat op dat moment ook fijner was voor de zieke. 


Je bent veel sterker dan je denkt! Soms verras je jezelf. Je kunt meer dan je denkt! 


Wat voor verwachtingen had jij? 


Liefs Miranda 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je