{{ message.message }}
{{ button.text }}

Die vreselijke muggen!

Die vreselijke muggen! Ze hebben me afgelopen weekend goed te pakken gehad.

Afbeelding blog 'Die vreselijke muggen!' Achtergrond blur afbeelding

Die vreselijke muggen!

Zaterdagavond was het nog lang warm. Heerlijk! Lekker buiten op het terras op de camping bij de chalet zitten. Lekker afkoelen na een warme dag en ook veel in de auto gezet, waar nu juist de airco het begeeft (of op is).

Maar toen kwamen de muggen. Niet gek, want ze zitten langs een slootje. Ik leek wel een zotje die de hele tijd om zich heel aan het slaan was in de rondte. Gek werd ik ervan. 

Uiteindelijk heb ik een beet aan de binnenkant van mijn knie.. grr, lekkere jeuk plaats dus. en maar liefst vijf stuks op mijn rechter voet. Die jeuken als een malle! Heb gisteravond al een koude doek erop gehad (dat werkt bij mij het beste) maar toch jeuk jeuk jeuk jeuk jeuk.  Vandaag met schoenen aan deed het ook gewoon pijn (misschien gisteren iets te veel gekrabd?!). Maar heb er vandaag heel de dag niet aangezeten (wilde het mijn collega's niet aan doen om die zweters los te laten hahaha). 

Hopelijk is het snel over.....

 

1

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama, #Gezond

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je