Snap
  • Mama
  • Gezond

Die vreselijke muggen!

Die vreselijke muggen! Ze hebben me afgelopen weekend goed te pakken gehad.

Die vreselijke muggen!

Zaterdagavond was het nog lang warm. Heerlijk! Lekker buiten op het terras op de camping bij de chalet zitten. Lekker afkoelen na een warme dag en ook veel in de auto gezet, waar nu juist de airco het begeeft (of op is).

Maar toen kwamen de muggen. Niet gek, want ze zitten langs een slootje. Ik leek wel een zotje die de hele tijd om zich heel aan het slaan was in de rondte. Gek werd ik ervan. 

Uiteindelijk heb ik een beet aan de binnenkant van mijn knie.. grr, lekkere jeuk plaats dus. en maar liefst vijf stuks op mijn rechter voet. Die jeuken als een malle! Heb gisteravond al een koude doek erop gehad (dat werkt bij mij het beste) maar toch jeuk jeuk jeuk jeuk jeuk.  Vandaag met schoenen aan deed het ook gewoon pijn (misschien gisteren iets te veel gekrabd?!). Maar heb er vandaag heel de dag niet aangezeten (wilde het mijn collega's niet aan doen om die zweters los te laten hahaha). 

Hopelijk is het snel over.....

 

7 jaar geleden

Echt vreselijk! Ik ben ook gestoken vannacht, maar gelukkig heb ik er nu geen last meer van. Dunya is allergisch voor muggen en kan daar enorme bulten van krijgen. Het lijkt er wel op dat ze er overheen groeit, het is niet meer zo erg als vroeger. Ik gebruik mentholzalf of gel tegen de jeuk.

7 jaar geleden

Ze hadden mijn zoontje ook flink te pakken vorig jaar... vreselijke beesten!

7 jaar geleden

Nee dat is inderdaad niet makkelijk voor onderweg. Heb ik nog niet geprobeerd! Ik ga morgen even op pad hahaha Tnx!

7 jaar geleden

Vreselijk ik ken het!! Wij hebben dit weekend ook bezoek gehad. Heb je toevallig wel eens van VSM prikweg geprobeerd?? Echt wonder spul. Het is een geel tubbetje gewoon bij de drogist te koop. Ik gebruik hem zelf en ook voor mij dochter. Lekker makkelijk voor in de tas, op het werk of onderweg is zo een natte doek toch niet zo makkelijk denk ik haha! Succes!