{{ message.message }}
{{ button.text }}

Die verschrikkelijke brief waarvan ik hartkloppingen kreeg.

Afbeelding blog 'Die verschrikkelijke brief waarvan ik hartkloppingen kreeg.' Achtergrond blur afbeelding

Daar ben ik weer eventjes.

Het blijft schommelen mijn humeur en gevoel gaan op en neer en dacht ja ik moet me er gewoon even toe zetten.

Anders gaat dat van me afschrijven natuurlijk ook niet werken.

Even geleden heb ik een intake gehad bij een nieuwe psycholoog.

Zonder vertrouwen en enige goede moed ben ik daar toch heen gegaan.

Ik moet zeggen mijn 1e indruk viel me heel erg mee. Dus nu door. Geholpen worden wil ik zeker omdat het mezelf toch niet helemaal lukt en ik steeds blijf hangen en terug val.

Ik zou de 16e mijn tweede afspraak hebben en je raad het waarschijnlijk al deze is afgebeld.

Wat gek... wel nee joh dit zijn we al gewend.

Oké ziek is ziek. Ik kan niet iedereen over één kam scheren dus ik geef ze een voordeel van de twijfel.

Begrijp mij niet verkeerd ik ben al sinds 2016 bezig met therapie en psychologen en waar sta ik nu?

Juist nog steeds op dezelfde plek en geen cm verder. Nog leuker ik ben eigenlijk het stukje die ik de berg op was geklommen zo hard weer naar beneden gedonderd.


Dat heeft een aantal redenen en die zal ik even benoemen.

1. Het bekende winterdipje. Nou heb ik daar niet zo zeer veel last van, alleen koud & snel donker heeft ook bij mij invloed. Laten we eerlijk zijn ik ga stukke beter met de zon. Waarschijnlijk heeft merendeels dat ook.

2. Corona want ja dat beïnvloed helaas alles en iedereen. Daar kan niemand om of doorheen.

3. Dit was een toppunt... afgelopen week kreeg ik een brief van Justitie... juist deze gaf mij mega hartkloppingen, gelukkig nog net geen paniekaanval. (Zal onderaan even op deze brief in gaan).


Ik heb op 30 december een nieuwe afspraak staan bij de psycholoog en ben benieuwd of deze doorgaat.

Op mijn intake heb ik de grote beerput weer open moeten halen en in grote lijnen verteld waar ik mee zit en tegen aan loop.

Moeilijk? Ja zeker het geeft een berg emoties mee die ik weg blijf stoppen want huilen kan ik niet zo goed. (En ik moet zeggen schrijven vind ik ook best moeilijk.)

30 december gaan we kijken hoe we de behandeling van EMDR gaan toepassen.

Mijn ervaringen kan ik daarna ook met jullie delen mocht daar interesse in zijn? Ik denk dat alles we even pittig gaat worden en hoop dat ik deze keer ook echt veel meer ga bereiken en niet aan het lijntje word gehouden.


Dan die verschrikkelijke brief waarvan ik hartkloppingen kreeg.

Een envelop geadresseerd aan mij? Van Justitie? Ohjee, ja dat is het eerste wat je denkt. Ik had echt geeeeeeeen idee wat dit moest zijn.

Ik lees een stukje en het eerste wat mij opvalt.. die naam... een naam die je eigenlijk niet wil lezen... een naam die je zo diep mogelijk wilt begraven... uitkotsen, verbranden. Alles behalve dan aan die naam herinnerd te worden.

Juist na zo lang kwamen ze mij? Ja mij? 1 van de hoeveel, geen idee hoeveel maar velen slachtoffers. Want helaas ik ben een slachtoffer veel meer kan ik er niet van maken. Mij vragen of ik mijn hele levensverhaal kon doen? Alle momenten en herinneringen die ik met die walgelijke jongen heb meegemaakt even van A tm Z kon gaan vertellen? Meen je deze? Terwijl ik nog steeds bezig ben om dit een plek te geven... naja ik moet nog steeds starten door alle verkeerde therapieën en psychologen vooraf.. maar hun gooien er zo zonder te schamen even een dikke berg boven op. Deze heeft me echt even zwaar naar beneden geschopt.


Vandaag was ook echt zon kakdag.

Weinig energie.. pyjama it is maar goed we moeten door.

Mijn heerlijke binken hebben een mama nodig. Het was dan vooral een luierdag thuis zonder te veel inspanningen. Rustig voor me binken gezorgd wat wasjes gedraaid en minimaal opgeruimd. Maar ik zeg ook deze dag hebben we weer overleefd. 

Afbeelding blog 'Die verschrikkelijke brief waarvan ik hartkloppingen kreeg.'

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je