{{ message.message }}
{{ button.text }}

Die six pack is ver te zoeken!

Afbeelding blog 'Die six pack is ver te zoeken!' Achtergrond blur afbeelding

Mijn lichaam is erg veranderd na 2 zwangerschappen. In totaal was ik 30 kilo aangekomen. Voordat ik zwanger was, sportte ik 5x in de week. Ik was veel bezig met hoe mijn lichaam er uit zag. Overal zag ik vetjes! Nu terug kijkend op die tijd denk ik, wat dacht ik toen?! Ik was afgetraind, had een six pack en er was geen vetje te zien! Ik was gewoon nooit tevreden over mijn lichaam. Ik had een bepaald beeld over mezelf wat totaal niet klopte met hoe ik er echt uitzag.

Nu, een aantal kilo’s zwaarder en een minder perfect lichaam zit ik lekkerder in mijn vel. Natuurlijk heb ik nog steeds van die momenten dat ik heel onzeker ben maar ik probeer mijn nieuw lichaam te omarmen. Zo zie je maar, size doesn’t matter!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je