{{ message.message }}
{{ button.text }}

Die heerlijke eerste zomerse dag...

Afbeelding blog 'Die heerlijke eerste zomerse dag...' Achtergrond blur afbeelding

Vrijdag 3 mei 2013 --->> de eerste week van de meivakantie nadert zijn einde. En eindelijk is het zover.. weg winter / hallo zomer :-)

We wachten er al zolang op en nu lijkt het eindelijk aan te breken, die heerlijke zonnige dagen waar we de zomerkleding weer uit de kast mogen trekken en het wintergoed ver naar achteren toe verstoppen en de eerste maanden niet meer willen zien... (die hebben we nu tenslotte al veel te lang aangehad)

Wat duurde het lang dit jaar, maar nu is het zover, heerlijk weer, de kinderen meivakantie, voor het eerst weer een korte broek aan, heerlijk eindeloos buiten spelen, zand / water / ravotten. De dag wellicht afsluiten met een bbq? We zullen zien... 

Lekker relax onder uit in mijn tuinstoel, beentjes bloot (nieuwe zonnecreme kopen niet vergeten) - die melkflessen moeten toch echt een beetje bij kleuren nu...;-) --->> toekijkend naar mijn spelende kids niets mooiers toch...?  Hopelijk volgen er nog veel meer van deze dagen, daar zijn wel aan toe. Zoals het er nu uitziet als ik de weersvoorspelling bekijk gaat het een prachtige warme meivakantie worden, heerlijk!!

Genieten jullie ook zo van deze dagen, en hoe komen jullie de dag door?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je