{{ message.message }}
{{ button.text }}

Die altijd en eeuwige stapel wasgoed..

Afbeelding blog 'Die altijd en eeuwige stapel wasgoed..'

Tja die altijd en eeuwige blijvende stapel was.. met 4 kinderen draaien er heel wat machines in de week, en dan niet half gevuld maar vol.. want ja 4 kids maken zich vuil en niet zon beetje ook. Nu wonen we landelijk en gezien ik altijd vergeet om ze een overal aan te doen of speelkleding wordt ook het goede goed VUIL en niet zon beetje ook, echter buitenspelen is gezond dus daar klagen we niet over.

Was in de machine en draaien maar, waar ik meer moeite mee heb is de vouwwas en het strijkwerk.

Gezien we het al druk genoeg hebben probeer ik ergens tijdwinst te zoeken, de vouwwas doe ik tegenwoordig tijdens GTST, twee vliegen in 1 klap.

Maar dan de strijk, liever niet dan wel.. ik las op internet een goede tip en ben die gaan proberen. Je gooit het strijkgoed in de droger (ja dus ook het goede wasgoed) en laat dit ommenabij 5 min. erin.. tot de was goed heet is en hangt het dan aan de lijn.. Je zult zien je hoeft het daarna niet meer te strijken. Dat scheelt weer tijd..

(Bij overhemden werkt het helaas niet zo goed).

Hebben julie nog tips om de was te bespoedigen, cq tijd te besparen?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je