{{ message.message }}
{{ button.text }}

Die altijd en eeuwige lijn..

Afbeelding blog 'Die altijd en eeuwige lijn..' Achtergrond blur afbeelding

Oef en toen brak de dag aan dat ik erachter kwam dat er niet meer veel past van vorige zomer, tja hoe heb je dat voor elkaar gekregen vroeg iemand me, euh beter hoe krijg ik dat er weer af...  (want ja we weten allemaal wel ieder pondje gaat door het mondje - ik zal maar zwijgen over al dat lekkers dat ik naar binnen heb gewerkt de afgelopen lange herfst/winter maanden dat was veel, veel te veel, in plaats van maat te houden nam ik niet 1 koekje maar een heel pak om een voorbeeld te geven :-( )

Afgelopen herfst / winter viel het nog wel enigszins te verbloemen echter met de zomer in aantocht zal dat niet meer lang lukken. Tijd voor of nieuwe kleding of aan de lijn... moeilijke keuze, welnee!!

De laatste gaat het worden, al is lijnen niet mijn meest favo hobby... laat het Sonja Bakker boek zowat in mijn hoofd geprent zitten dus hoe het moet weet ik wel... nu nog gaan uitvoeren en volhouden. Je moet zelf die knop omzetten anders gebeurt er niets..

gezondheid

Kids weer naar school, geen excuses meer samen met zus en vriendin die ook een paar kilootjes kwijt willen gaan we ervoor. Samen elkaar motiveren en het belangrijkste doorzetten.. 

En jij ben jij al zomerproof ? ga je nog voor een paar kilootjes eraf of helemaal tevreden? Wat is jou afslankgeheim?

--

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama, #Gezond, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je