Snap
  • Mama
  • Babyspullen
  • tv
  • ontspannen
  • netflix

Deze series op Netflix worden aangeraden door Mamaplaats-mama's!

Toen blogster Nancy28 moeders om Netflix-tips vroeg, werd daar massaal op gereageerd. Check deze lijst en kruip lekker op de bank!

Grace and FrankieGrace en Frankie zijn stomverbaasd wanneer hun echtgenoten hun laten weten dat ze willen scheiden. Ze zijn nog verbaasder wanneer ze erachter komen waarom.

Grace and Frankie!! Heerlijk makkelijk wegkijken en je kunt een appje tussendoor lezen zonder dat je t complot mist.

White CollarOm zijn straf te ontlopen, stemt een oplichter in om een FBI-agent te helpen andere witteboordcriminelen te vangen maar zijn echte bedoelingen houdt hij voor zichzelf.

White collar! Leuke vent om naar te kijken, btje mindfuck, weinig echt geweld, losse afleveringen goed te doen los van de rode draad.

Jane the VirginJane Villanueva heeft gezworen kuis te blijven tot haar huwelijk, maar als ze ontdekt dat ze zwanger is door een medische fout, moet ze haar toekomstplannen overwegen.

The Vampire DiariesOpgesloten in tienerlichamen strijden de twistende vampierbroers Stefan en Damon om de liefde van de innemende tiener Elena.

Wat nog steeds echt leuk blijft is The Vampire Diaries. Beetje twilight idee en wat 'tiener-achtig' maar kijkt heerlijk weg!

Unbreakable Kimmy SchmidtWanneer een vrouw wordt gered van een apocalyptische sekte en in New York terecht omt, moet ze in een wereld leven waarvan ze dacht dat deze niet meer bestond.

Ben nu met seizoen 2 van Unbreakable Kimmy Schmidt bezig. Korte afleveringen 25 min ongeveer. Staan 3 seizoenen op. Lekker niet bij na hoeven denken

The 100Een eeuw nadat een nucleaire apocalyps de aarde verwoestte, worden 100 bewoners van een ruimtestation teruggestuurd om te onderzoeken of de planeet weer bewoonbaar is.

The 100! Begint als slecht B tienerserie maar wordt echt tof! ?

Orange Is The New BlackDeze met een Emmy bekroonde serie van de maker van 'Weeds' is het verhaal van een gegoede New Yorkse die in een vrouwenbajes belandt door een misdaad uit haar verleden.OutlanderDit spannende verhaal, gebaseerd op de fantasieromans van Diana Gabaldon, gaat over het drama van twee geliefden die zijn gescheiden door de tijd.

Outlander fan.. hou je van romantiek en een lekkere vent in de serie?! ? zeker kijken dan! 2 seizoenen.

Modern FamilyDeze Emmy Award-winnende sitcom volgt hoe Jay Pritchett en zijn bonte familie omgaan met de uitdagingen van het moderne leven in Los Angeles.Call the MidwifeDeze dramaserie speelt zich af in het arme East London in de jaren 1950 en gaat over een kersverse verloskundige en haar collega's in een klooster annex verpleeghuis.

Call the Midwife, heerlijke serie over verloskundigen in een arbeiderswijk van Londen in de jaren 50.

Mis je een serie? Laat het in een reactie weten.

6 jaar geleden

The Unit.... mannen in het leger.... en hun thuisbasis ;-)

6 jaar geleden

Sestra! Geweldig he ?

6 jaar geleden

Ik mis Grimm, super serie!

6 jaar geleden

Ik raak er maar niet aan gewend. Net zoals iemand ooit zei het gaat over n groep in een huis en daar komt 1 meisje bij pfff vond ik ook niets. Ik ben wel 42 mss is het dat haha.