{{ message.message }}
{{ button.text }}

Deze series op Netflix worden aangeraden door Mamaplaats-mama's!

Toen blogster Nancy28 moeders om Netflix-tips vroeg, werd daar massaal op gereageerd. Check deze lijst en kruip lekker op de bank!

Afbeelding blog 'Deze series op Netflix worden aangeraden door Mamaplaats-mama's!'

Grace and Frankie
Grace en Frankie zijn stomverbaasd wanneer hun echtgenoten hun laten weten dat ze willen scheiden. Ze zijn nog verbaasder wanneer ze erachter komen waarom.

Grace and Frankie!! Heerlijk makkelijk wegkijken en je kunt een appje tussendoor lezen zonder dat je t complot mist.

Meriem

White Collar
Om zijn straf te ontlopen, stemt een oplichter in om een FBI-agent te helpen andere witteboordcriminelen te vangen maar zijn echte bedoelingen houdt hij voor zichzelf.

White collar! Leuke vent om naar te kijken, btje mindfuck, weinig echt geweld, losse afleveringen goed te doen los van de rode draad.

Lizan

Jane the Virgin
Jane Villanueva heeft gezworen kuis te blijven tot haar huwelijk, maar als ze ontdekt dat ze zwanger is door een medische fout, moet ze haar toekomstplannen overwegen.


The Vampire Diaries

Opgesloten in tienerlichamen strijden de twistende vampierbroers Stefan en Damon om de liefde van de innemende tiener Elena.

Wat nog steeds echt leuk blijft is The Vampire Diaries. Beetje twilight idee en wat 'tiener-achtig' maar kijkt heerlijk weg!

Amy

Unbreakable Kimmy Schmidt
Wanneer een vrouw wordt gered van een apocalyptische sekte en in New York terecht omt, moet ze in een wereld leven waarvan ze dacht dat deze niet meer bestond.

Ben nu met seizoen 2 van Unbreakable Kimmy Schmidt bezig. Korte afleveringen 25 min ongeveer. Staan 3 seizoenen op. Lekker niet bij na hoeven denken

Marijke

The 100
Een eeuw nadat een nucleaire apocalyps de aarde verwoestte, worden 100 bewoners van een ruimtestation teruggestuurd om te onderzoeken of de planeet weer bewoonbaar is.

The 100! Begint als slecht B tienerserie maar wordt echt tof! ?

Sanne

Orange Is The New Black
Deze met een Emmy bekroonde serie van de maker van 'Weeds' is het verhaal van een gegoede New Yorkse die in een vrouwenbajes belandt door een misdaad uit haar verleden.

Outlander
Dit spannende verhaal, gebaseerd op de fantasieromans van Diana Gabaldon, gaat over het drama van twee geliefden die zijn gescheiden door de tijd.

Outlander fan.. hou je van romantiek en een lekkere vent in de serie?! ? zeker kijken dan! 2 seizoenen.

Meervoudig perfect

Modern Family
Deze Emmy Award-winnende sitcom volgt hoe Jay Pritchett en zijn bonte familie omgaan met de uitdagingen van het moderne leven in Los Angeles.

Call the Midwife
Deze dramaserie speelt zich af in het arme East London in de jaren 1950 en gaat over een kersverse verloskundige en haar collega's in een klooster annex verpleeghuis.

Call the Midwife, heerlijke serie over verloskundigen in een arbeiderswijk van Londen in de jaren 50.

Marijke

Mis je een serie? Laat het in een reactie weten.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je