{{ message.message }}
{{ button.text }}

Deze grappige tips kregen vrouwen vroeger om een partner te vinden

Hoe hebben jullie je partner gevonden?

Afbeelding blog 'Deze grappige tips kregen vrouwen vroeger om een partner te vinden'

Het vinden van een partner is zo makkelijk nog niet. Nu wordt het ons wel makkelijker gemaakt door hulp van bijvoorbeeld datingsites. In 1985 hadden ze het echter een stuk moeilijker. Dat bewijzen de 129 tips van vrouwentijdschrift McCall’s uit dat jaar om een man te vinden.  De leukste tips lees je hieronder!

Plek

Het artikel begint bij het begin: waar ontmoet je die prins op het witte paard? Denk daarbij aan de overlijdensberichten in de krant lezen om een welgestelde weduw te vinden, bevriend worden met aantrekkelijke vrouwen omdat zij misschien nog wel wat leuks hebben voor jou, verdwalen in de tribune tijdens een voetbalmatch, naar alle reünies van middelbare school gaan omdat er beschikbare weduwen kunnen zijn en nooit naast een vrouw zitten op de bus, trein of vliegtuig, maar altijd naast een man.

De overlijdensberichten in de krant lezen om een welgestelde weduw te vinden

Hallo, ik ben hier!

Vervolgens gaat het tijdschrift een stap verder: hoe laat je weten dat jij er bent? Volgens McCall’s ga je het best in een hoek staan en daar zachtjes huilen, ook moet je een verband dragen omdat mensen altijd vragen wat er gebeurd is, heel veel geld verdienen is ook slim en daarnaast laat je best ook regelmatig de inhoud van je handtas op de grond vallen omdat er vast wel iemand je zal komen helpen (en hopelijk is het die prins op het witte paard).

Uiterlijk

Wat ze ook niet geheel onbelangrijk vonden was het uiterlijk van de vrouw. Dus gaf het tijdschrift daar ook een paar tips voor. Laat je huid verbranden in de zon, ga op dieet als dat nodig is, draag op de derde date een sweater, draag geen bril, daar moeten mannen niets van weten, vertel hem regelmatig dat hij er goed uitziet, draag zo vaak mogelijk hakken, tenzij hij kleiner is, verf je haar in één kleur en verander die kleur niet te vaak en zorg dat je altijd gezond bent, want mannen houden niet van zieke vrouwen. 

Zorg dat je altijd gezond bent, want mannen houden niet van zieke vrouwen

Extra tips

Eens je zijn aandacht te pakken hebt, stuur je zijn moeder een verjaardagskaart op. Vertel hem ook nooit hoeveel je kleren echt kosten en begin zeker niet over kinderen of trouwen op de eerste afspraakjes. Zorg verder ook dat je thuis altijd grote asbakken en comfortabele stoelen hebt staan, als hij rijk is doe je er ook goed aan om hem te vertellen dat je van zijn geld houdt. Als je allergieën hebt, zwijg je daar dan weer best over en verder moet je research naar zijn ex-vriendinnen doen omdat je zo te weten kan komen wat jij vooral niet moet doen om hem kwijt te raken. Één ding scheelde, je hoefde niet met hem te trouwen als die te veel issues had. 

Hoe hebben jullie je partner gevonden?

Bron: HLN

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je