Snap
  • Mama
  • Relatie

deze blog is verwijderd 2

Deze blog heb ik verwijderd, niet meer hier te lezen.....................

ik wil niet meer dat deze blog online staat en daarom maar verwijderd.

..............................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

8 jaar geleden

Bedankt voor jullie reacties en tips! Fijn om te lezen dat er meer mensen "last" van hebben :)

8 jaar geleden

Heel herkenbaar. Waar we vroege zo maar alles konden doen wat we wilde moeten we nu alles plannen, en daarnaast ook vaak nog is oppas regelen. In eens word dat kleine hummeltje zo veel belangrijker dat alles er om heen weg gaat en dat gaat eerst. Plan dagen dat je echt tijd voor elkaar hebt. Maak die tijd ook bewust vrij. Ook al is het wat lastiger als voor heen. Hier worstelen we er ook enorm mee. Zeker met bepaalde werk tijden.

8 jaar geleden

Mijn man en ik kenden elkaar net een maand of 5 dat ik zwanger raakte van onze oudste; zij wordt nu bijna 3 jaar. We kenden elkaar nog maar net, stapelverliefd maar wisten al wel dat we bij elkaar hoorden. Vanaf t moment dat ik zwanger was, was mijn verliefdheid verdwenen. Ik hou heel veel van mijn man, ik wil hem echt niet kwijt, maar we moeten echt werken voor/aan onze relatie. Je gaat zo snel mee in de sleur. Wat het nog moeilijker maakt is dat ik depressief ben geweest na de geboorte van onze oudste dochter. Ik heb het gevoel niet van de kinderen te kunnen genieten en dat vrijwel alles, en dan met name de huishouding, op mij neerkomt. Ik vind dit best lastig; werken, kinderen en het huishouden. Ik heb sowieso mijn werk nodig om ook Ik te kunnen zijn. Maar ik wil ook graag 'vrouw' zijn; iets wat er nu te weinig van komt. Nu leven we in de tropen jaren, met de hoop op de rust wat hierna komt. Alleen je moet blijven werken aan je relatie, die tijd komt niet vanzelf!!

8 jaar geleden

Hallo! Ik kan me helemaal voorstellen wat je bedoelt ! Onze relatie is ook veranderd maar niets negatiefs gelukkig. We gaan minder weg dat is een ding wat zeker is, maar een avond samen thuis op de bank is ook fijn. Wij zijn hechter geworden en ik merk dat mijn vriend mij meer als ware is gaan zien sinds onze dochter is geboren dan alleen zijn vriendin zoals daarvoor. We gaan eens in de zoveel tijd naar een hardstyle feestje en dat is voor ons een avondje om even helemaal uit ons dak te gaan en als het ware op te laden. Maar soms een avondje uiteten, geen afwas en even saampjes gek te doen is ook fijn. Niet alleen onze relatie is veranderd maar ons hele leven.