{{ message.message }}
{{ button.text }}

Deze 4 schoenen lopen wél fijn tijdens je zwangerschap!

Veel vrouwen hebben tijdens hun zwangerschap last van voetklachten. Behalve veel rust nemen, is er echter weinig wat je kunt doen bij deze voetklachten gedurende de zwangerschap.

Afbeelding blog 'Deze 4 schoenen lopen wél fijn tijdens je zwangerschap!'

Deze klachten horen er echter een beetje bij, omdat de banden en spieren in je voeten verslappen en ze meer gewicht moeten dragen. Je kunt last krijgen van een drukkende pijn onder je voorvoet, steken of tintelingen in je voorvoet en tenen, of pijn ter hoogte van je enkel of je voetboog en pijn in je hiel. Ook je benen en knieën kunnen pijn doen.

Je kunt een podotherapeut bezoeken om de klachten te verlichten, maar ook comfortabele schoenen zijn belangrijk. In dit artikel vind je 4 comfortabele schoenen voor tijdens je zwangerschap.Uggs

Tijdens de koude winter die voor de deur staat zijn Uggs een goede optie wanneer je zwanger bent. Zo blijven je voeten lekker warm. Daarnaast hebben Uggs meestal vrij dikke zolen, wat ze erg comfortabel maakt en ervoor zorgt dat je waarschijnlijk minder pijn in je voeten zult voelen.

Crocs

Crocs winnen misschien niet de schoonheidsprijs, maar wanneer je 's avonds uit je knellende laarzen knalt, is het heerlijk om je voeten te verlichten door Crocs te dragen. Het voordeel van Crocs is dat ze enorm comfortabel zijn en dat is precies wat je wilt wanneer je voetklachten hebt. Hoewel ze eigenlijk alleen geschikt zijn om in huis te dragen, kun je er wel even snel mee naar buiten, om bijvoorbeeld met de kinderen de tuin in te gaan.

Nike

Twintig jaar geleden droeg je deze schoenen misschien al, maar nu zijn ze weer helemaal terug. Ze lopen namelijk heerlijk en dat heeft ook de huidige generatie ontdekt. Voor naar een feestje of onder een mooie jurk zijn deze casual sneakers misschien niet het meest geschikt, maar jij bent zwanger, dus wat maakt het uit. Een perfect excuus om ze ook tijdens een luxe diner aan te houden en je pumps een avondje thuis in de kast te laten staan!

Fluffie sloffen

Net als Crocs zijn fluffie sloffen perfect voor in huis, wanneer je je knellende schoenen uittrekt. Het nadeel van fluffie sloffen ten opzichte van Crocs is dat je er niet even snel mee naar buiten kunt, simpelweg omdat ze gemaakt zijn van stof. Het voordeel van dit soort fluffie sloffen is echter wel dat ze wat warmer zijn dan Crocs, waardoor je voeten tijdens deze koude winter lekker warm blijven.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je