Snap
  • Mama
  • Gezond

depri.... niet fit...

Nog steeds aan ontzwangeren , last van hormonen, jezelf niet zijn. Herkenbaar????

wanneer voel ik me nou x beter???? Moet ontzwangeren nou zo lang.duren? Ik.voel me kut! Ben totaal niet fit, depri gevoelens, geen eetlust.... moet ik nog doorgaan? Heb de.zoveelste slapeloze nacht. Ondanks pijnstillers blijf ik veel pijn hebben. Reuma hebben is geen pretje. Voor het eerst jank ik door de pijn. Voor het eerst wenste ik dat ik weer gezond mag zijn. Voor eerst merk ik hoe ik vecht. Voor eerst merk ik dat ik mijn dochter van 5mnd niet goed kan dragen. Hoe moet het dan als ze.stééds zwaarder wordt..... 

7 jaar geleden

Ik heb zelf ook reuma, en ja... Het is zwaar en frustrerend wanneer je het fysiek niet allemaal aan lijkt te kunnen.. Maar geloof me, het wordt beter! Hoe groter de kleine wordt, hoe zelfstandiger hij/zij wordt. Kinderen voelen een hoop aan.. Mijn zoon houdt al van kleins af aan rekening met me, en wanneer ik hem optil vraag ik hem me stevig vast te houden zodat ik wat ontlast word. Hopelijk voel je je snel mentaal wat beter, want stress en reuma gaat ook niet echt samen... Sterkte!

7 jaar geleden

Verzanden is veranderen sorry

7 jaar geleden

Ik ben zelf lichamelijk gezond maar een heftige kraamtijd gehad en dagelijks veel zorgen rondom het welzijn van mijn kindje. Ik trok het niet meer, dagelijks huilbuien, overstuur om alles een op iedereen. Hiervoor heb ik wel een tip. Valeriaan, gewoon bij de drogist. 3 euro voor een maand bij de kruitvat zelfs voor 2 maanden. Voel me nu rustiger, slaap iets beter en kan het allemaal net iets beter hebben. Aan de situatie zelf kun je helaas niets verzanden, hoe je er mee omgaat wel een beetje, voel me nu stukken beter. Is misschien ook een tip voor jou? Hoop daar het iets verlichting mag geven. Wel even kijken of het kan met andere medicijnen en eventueel borstvoeding. Veel sterkte!