{{ message.message }}
{{ button.text }}

depri.... niet fit...

Nog steeds aan ontzwangeren , last van hormonen, jezelf niet zijn. Herkenbaar????

Afbeelding blog 'depri.... niet fit...' Achtergrond blur afbeelding

wanneer voel ik me nou x beter???? Moet ontzwangeren nou zo lang.duren? Ik.voel me kut! Ben totaal niet fit, depri gevoelens, geen eetlust.... moet ik nog doorgaan? Heb de.zoveelste slapeloze nacht. Ondanks pijnstillers blijf ik veel pijn hebben. Reuma hebben is geen pretje. Voor het eerst jank ik door de pijn. Voor het eerst wenste ik dat ik weer gezond mag zijn. Voor eerst merk ik hoe ik vecht. Voor eerst merk ik dat ik mijn dochter van 5mnd niet goed kan dragen. Hoe moet het dan als ze.stééds zwaarder wordt..... 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama, #Gezond

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je