{{ message.message }}
{{ button.text }}

Depressie ? Nee, het was toch iets anders!

Bedenk je eens, dat je jezelf niet meer herkend en je het gevoel heb een ander persoon te zijn.... Dat is niet te beseffen!

Afbeelding blog 'Depressie ? Nee, het was toch iets anders! '

Het begon allemaal na de zwangerschap, ik had geen bevalling uit het boekje, maar juist veel zorgen en ellende waar je jezelf niet op kan voorbereiden .. 

Ik voelde dat ik langzaam uit mijn lichaam werd getrokken en niet meer de persoon was die ik 27 jaar wel was geweest. Hoe kan dit ? Waarom ? Wat is er mis met me ? 

Ik werd opstandig tegen iedereen en alles om me heen, en wist me geen houding te geven, van een spontane meid maar een depri moeder! 

Gek genoeg kon ik wel vaak gelukkig zijn met mijn gezinnetje in huis, maar we moesten niet ergens op visite gaan want dan werd ik gek! Alle mensen kwamen voor me gevoel op me af, iedereen zei de verkeerde dingen ( in mijn ogen dan.. ) en iedereen had een hekel aan me! 

Ik heb me meerdere malen afgevraagd waarom ik niet gelukkig kon zijn, terwijl een baby het beste is wat je kan overkomen toch? 

Uiteindelijk heb ik de knoop doorgehakt en ben ik naar de huisarts gegaan, hij luisterde naar mijn verhaal en wilde toch dat ik ging praten met een deskundige omdat ik een hoop had meegemaakt. Maar ik had zo'n sterk het gevoel dat ik niet depressief kon zijn! Een stemmetje in me hoofd zij elke keer, het is iets anders ... 

Ik mocht uiteindelijk bloed laten prikken op ongeveer me hele lichaam! Een dag later werd ik al gebeld met de uitslag..... Word vervolgd ! 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama, #Gezond

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je