{{ message.message }}
{{ button.text }}

Depressie en 2 kinderen deel 2

Deze mama wil zo graag maar het lukt niet erg goed.. Ze wil zo graag genieten!

Afbeelding blog 'Depressie en 2 kinderen  deel 2 '

het bleef dus regenen.. De jongens druk van school rennen door het huis. De tv gaat aan de jassen op de grond, ze willen drinken en eten. En ik probeer ze bij te houden. Maar dit gaat met mate. 

Terwijl de jongens tv kijken maak ik drinken en brood voor ze en geef het aan ze.. 

Was het maar alvast 8 uur denk ik dan slapen ze en kan ik ook slapen. Zoo moe voel ik me. 

Maar het is nog maar 1 uur dus dat duurt nog even. De rest van de middag zit ik op de bank en probeer ik de jongens te vermaken. Een potje memorie en tv kijken blijft het bij. De rest van de dag probeer ik nog wat in het huishouden te doen maar veel gebeurt er niet.. En als ik speelgoed opruim word het al gauw weer gepakt waardoor het niet echt opschiet. 

Laat maar denk ik bij mezelf. Ik probeer het vanavond wel als de jongens op bed liggen. Dan is het etenstijd en aangezien ik nooit geen zin heb in dit moment aangezien er toch niet word gegeten maak ik iets met veel moeite. Daarna de jongens in de douche en meteen door naar bed.. Maar zoals vele avonden kan mijn oudste niet slapen en eindelijk om 22 uur hoor ik niks meer.. Fijn.. Ik wou nog heel even tv kijken maar dan word het erg laat.. Ik besluit het wel te doen. Maar.. 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je