Snap
  • Mama

Depressie en 2 kinderen deel 2

Deze mama wil zo graag maar het lukt niet erg goed.. Ze wil zo graag genieten!

het bleef dus regenen.. De jongens druk van school rennen door het huis. De tv gaat aan de jassen op de grond, ze willen drinken en eten. En ik probeer ze bij te houden. Maar dit gaat met mate. 

Terwijl de jongens tv kijken maak ik drinken en brood voor ze en geef het aan ze.. 

Was het maar alvast 8 uur denk ik dan slapen ze en kan ik ook slapen. Zoo moe voel ik me. 

Maar het is nog maar 1 uur dus dat duurt nog even. De rest van de middag zit ik op de bank en probeer ik de jongens te vermaken. Een potje memorie en tv kijken blijft het bij. De rest van de dag probeer ik nog wat in het huishouden te doen maar veel gebeurt er niet.. En als ik speelgoed opruim word het al gauw weer gepakt waardoor het niet echt opschiet. 

Laat maar denk ik bij mezelf. Ik probeer het vanavond wel als de jongens op bed liggen. Dan is het etenstijd en aangezien ik nooit geen zin heb in dit moment aangezien er toch niet word gegeten maak ik iets met veel moeite. Daarna de jongens in de douche en meteen door naar bed.. Maar zoals vele avonden kan mijn oudste niet slapen en eindelijk om 22 uur hoor ik niks meer.. Fijn.. Ik wou nog heel even tv kijken maar dan word het erg laat.. Ik besluit het wel te doen. Maar.. 

8 jaar geleden

Dankjewel! Deel 3 ook net geschreven

8 jaar geleden

Je leeft je dagen zoals ze komen... Vergeet niet dat je als mama krachten bezit ls geen ander, deze zullen je nu dragen! Hopelijk voel je je snel beter en weet je een manier te vinden om alsnog te genieten!

8 jaar geleden

Toen viel je in slaap? Je maakt het wel spannend hoor :)