{{ message.message }}
{{ button.text }}

Denk je klaar te zijn met allerlei klachten

Oké het was een zware zwangerschap. Eerste 2 zwangerschappen verliepen normaal maar 3e was ik ziekenhuis in en uit.

Afbeelding blog 'Denk je klaar te zijn met allerlei klachten'

Een tijdje niks van me laten horen. Ik was moe moe moe... Ontzwangeren.... En nu ben ik al 11 dagen hevig ongesteld. Bij de huisarts geweest die me van alles vroeg. En nee zo erg en hevig heb ik nog nooit eerder gehad. 10 dagen ben ik niet ver van huis geweest ivm ongelukjes... Pijn bij vrijen gelukkig geen last van. Volgende week pas echo.... Inwendig onderzoek gehad... U heeft een vergroot baarmoeder... Ok... Is dar erg dan? Ik hoopte na zware zwangerschap me beter te gaan voelen. Helaas nog steeds niet. Hebben jullie ook vel last gehad? Van ontzwangeren? Of van je menstruatie? 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama, #Gezond

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je