{{ message.message }}
{{ button.text }}

December wat een heerlijke maand!!

Ooh december, mijn favoriete maand, sinterklaas maar vooral kerst, de lichtjes, muziek, sfeer

Afbeelding blog 'December wat een heerlijke maand!! '

Ik hou van de winter, de kou, de wind, de donkere lucht. Ik haat de zomer, de hitte, de felheid, het gezweet ga maar door. Gelukkig ben ik met iemand getrouwd die in engeland is geboren en opgegroeid (moeder is nl. Naar eng verhuist) dus hij houd ook van wind, koud, gurig weer. Perfecte combo!! Zelfs onze dochter vind dit weer helemaal tegek!

Ik geniet van deze dagen, de kortere dagen, ideaal voor kaarsjes binnen, en dan straks het kerstgebeuren. Heerlijk lampjes aan, boom versieren, eten, drinken, vrienden en familie, ja dit is echt mij. En vandaag is het 1 december, een perfecte dag om de stal te zetten naar blogs schrijven, elke dag 1. 

Wat vinden jullie van de winter?? Te koud, of heerlijk?? Kerst of sinterklaas?? Ben benieuwd

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je