Snap
  • Mama
  • Vakantie dagje weg

December in midden November?!

In gedachten al zó in December... Terwijl de tijd als zo snel gaat....

Zaterdag middag Sinterklaas intocht op de televisie. Jaz zit op de bank in z'n pietenpak met een vlaggetje en pepernoten in de aanslag te kijken naar (zoals hij het zelf zegt) veeeeeel te lang durende reclame.

Ondertussen ruim ik de vaatwasser uit en probeer tegelijkertijd een kop thee te zetten voor mezelf, na 2x opnieuw de waterkoker aan te hebben moeten zetten staat mijn thee dan toch eindelijk te trekken. Ik pak de melk uit de koelkast (ja, ik drink melk in mijn thee) en draai de dop van de jerrycan en laat vervolgens de hele can op de grond vallen met als resultaat.... overal melk. waarschijnlijk ruik ik over een half jaar aan de onderkant van mijn keukenblok nog een verzuurde melk lucht. :-?

Alles weer aankant gemaakt ga ik met mijn kop thee lekker even aan de eettafel zitten bladeren in het boekje van de Lidl "decemberfeest, Samen genieten" (boekje met allemaal leuke recepten en mooie producten voor de kerst)
ik betrap mezelf erop dat ik een heel kerstmenu aan het samenstellen ben voor een kerstdiner dat nog helemaal geen bestaan heeft, Diewertje en Jeroen op de achtergrond half in paniek omdat Sinterklaas misschien niet op tijd wakker wordt voor de intocht. Wat een rare gedoe toch eigenlijk, want ik heb even gemist wanneer December al half November begon. (onder tussen is mijn kopje thee met moeilijke verkregen melk alweer koud) In gedachten ga toch nog even verder met het menu... ;-) 

9 jaar geleden

Lief! Super bedankt! Dat vind ik leuk om te horen! Ben bezig met mijn eigen site dus dit doet me goed. =)

9 jaar geleden

Leuk geschreven!! :)