{{ message.message }}
{{ button.text }}

de zoektocht naar een draagzak, TIPS GEZOCHT!!

De zoektocht naar een draagzak is net zo dramatisch als het reizen met een duowagen. Mama's i need your help!

Afbeelding blog 'de zoektocht naar een draagzak, TIPS GEZOCHT!! ' Achtergrond blur afbeelding

Mijn zoontje wilde absoluut niet in de reiswieg liggen, dan was het alleen maar krijsen krijsen krijsen. Ik ben op marktplaats op zoek gegaan naar een draagzak. Daar zag ik een goedkope dus hup gekocht. Het was mijn eerste kindje en had totaal geen verstand van draagzakken. Maanden heb ik hem daarin gedragen want dat werkte perfect! Hij was er heerlijk rustig in hoewel mama vaak last van haar rug had.

In de loop der tijd had ik mij op diverse facebook sites aangemeld voor mama's en kindjes, daar kwam ik erachter dat er verschil zit in draagzakken. Ik heb mijn zoontje dus maanden in een niet ergonomische draagzak gedragen (wat hoop ik dat dit geen gevolgen gaat hebben voor zijn heupjes etc later).

Ik vind het eigenlijk schandalig dat die troep nog verkocht mag worden in nederland want er zullen vele moeders zijn die niet weten dat dit slecht is voor moeder en kind.

Omdat ik het een drama vind om met de duowagen op pad te gaan ben ik dus weer op zoek gegaan naar een draagzak voor mijn dochtertje, woow wat is er veel keus! Ik zie veel draagdoeken voorbij komen en dat moeders niet meer zonder kunnen. Ik durf het niet aan om een draagdoek te kopen, knopen blijk je echt te moeten leren en die dingen zijn nog verdomde duur ook. Ik zou het zonde vinden als ik een draagdoek koop en het me niet lukt. Ik ben ook bang dat ik niet goed knoop en mijn dochtertje eruit zou vallen ofzo. 

Oke ik kies dus voor een ergonomische draagzak maar welke????

Ik zie zoveel verschillende merken, soorten en prijzen voorbij komen met diverse accesiores. Mijn hoofd loopt over en kan geen keuze maken. 

Ik hoop dat er mama's zijn die mij tips kunnen geven zodat ik wat gerichter kan zoeken! Dus mama's HELP!!! 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je