{{ message.message }}
{{ button.text }}

De wereldreis (deel 14)

Afbeelding blog 'De wereldreis (deel 14)' Achtergrond blur afbeelding

Ik voel dat Sem zijn hand op mijn been legt en ik ben ook erg benieuwd wat er verder allemaal gaat gebeuren..
 
Als we voor de 2de keer allemaal weer met een vol bord aan tafel zitten voel ik weer Sem zijn hand.
Dit keer wrijft hij zachtjes over mijn been. Pff ik voel dat ik het er warm van krijg en vraag mij af waarom ik dit toe laat bij een jongen die ik net een dag ken.
 
Dees lijkt niks in de gaten te hebben die zit zoals altijd op haar praatstoel en vertelt vol enthousiasme over de dingen die wij als 3 musketiers al meegemaakt hebben.
 
Als de jongens horen dat wij ons zelf de 3 musketiers noemen schieten ze in de lach. Jullie raden het al he…?? Hun noemen zichzelf ook de 3 musketiers..
Amy heeft al is een paar keer mijn kant opgekeken en probeert haar lachen in te houden als ze mijn hoofd ziet.
 
Sem zijn hand ligt inmiddels niet meer in het midden van mijn bovenbeen maar komt steeds dichter bij.. nou ja jullie snappen het wel.
Ik voel dat er daar van onder wat begint te kriebelen en ik probeer mezelf te concentreren op mijn eten.
 
Ik pak Sem zijn hand en duw hem weer wat naar beneden..
Nee Lot niet naar beneden duwen. Haal die hand daar weg voordat er dingen gebeuren die.. Ik stop ineens want ik dacht bij mezelf: dingen die ik niet wil dat er gebeuren maar stiekem sta ik in vuur en vlam door alleen maar Sem zijn hand en hoop ik heel erg dat er meer gebeurt.
 
Hij heeft nog niks aangeraakt maar toch smelt ik helemaal. Ik voel dat Sem zijn hand weggaat en zie dat iedereen op staat.
Amy en ik gaan even een paar uurtjes slapen zegt Dees ga jij mee of ..? Lars en Thijs geven aan ook maar even een paar uurtjes plat te gaan.
 
Iedereen kijkt vragend onze kant op en alhoewel ik het liefste met Sem ergens naar toe ga waar we met z’n 2-en zijn wint mijn gezonde verstand het en zeg ik dan: Ik ga met jullie mee een paar uurtjes slaap zal mij goed doen.

Sem knikt en geeft aan ook niet in zijn eentje hier te blijven dus dat hij ook wat gaat proberen te slapen.

We wisselen nog even onze telefoonnummers uit en maken een groepsapp aan. Zo dat is geregeld.
 
We komen nog maar net aan op onze hotelkamer en Dees zou Dees niet wezen als ze helemaal los gaat.
Oh mijn god Charlotte.. Jij en Sem.. Het is nog net niet dat je van je stoel afgleed maar wat waren jullie daar aan het doen onder die tafel?
 
Ik schiet weer in standje tomaat en vraag aan haar hoe ze dat wist? “hoe ik dat wist” giert Dees het uit. Nou lieverd volgens mij heeft het halve hotel wel gezien wat er tussen jullie speelde.
 
En ik maar denken dat Dees niks in de gaten zou hebben. Die stomme gezichtsuitdrukkingen ook van mij..
Amy die altijd wat rustiger is valt Dees ook bij. Ja jeetje Lotte jij hebt het goed te pakken zeg.
 
Ik giechel wat en geef inderdaad toe dat er een aantrekkingskracht tussen Sem en mij is. Poeh eh dit gaat nog leuk worden roept Dees en ze laat zich languit op het bed vallen.
 
Ik zie dat Amy haar telefoon pakt en dat ook zij een beetje blosjes krijgt. Nu is dat bij Amy niet zo heel erg moeilijk maar ik heb zo een flauw vermoeden dat ze een appje van Thijs heeft gekregen.
 
Amy kijkt mij aan en gebaart dat ik stil moet wezen want ze heeft geen zin in Dees haar uitspattingen. Ik snap het wel en laat haar maar.
Ik plof ook neer op bed en voel dan pas hoe moe ik eigenlijk ben.
Wel te begrijpen ook na zo’n allereerste avontuur in Australië
 
Ik overdenk de afgelopen periode nog een keer en schudt zachtjes met mijn hoofd. Ik voel dat mijn ogen steeds zwaarder worden maar vlak voor ik in slaap val denk ik nog…
Goede binnenkomer ook wel zo met die drugs.. Welkom in Australië Charlotte en daarna val ik in een diepe slaap…

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je