{{ message.message }}
{{ button.text }}

De wereld mooier maken

Time for a change, leave the past behind you. Learn from all the mistakes

Afbeelding blog 'De wereld mooier maken'

Vanaf mijn zesde levensjaar nooit vertrouwen gekend,blind voor de "wereld". Zelfbescherming was de enige optie,wie kon je nu echt vertrouwen in deze samenleving? School was een hel, het onophoudelijke sarren dag in dag uit...het vernederen. De basis gemist voor een goede toekomst, teruggetrokken & eenzaam. "Blind" voor de wereld, klap na klap incasseren, zonder respect voor mijn lichaam & vertrouwen. Pas op mijn 21ste kwam in mijn huidige man tegen, een totaal nieuwe wereld. Dit zag ik natuurlijk niet in, had nooit geleerd "mezelf" te mogen zijn. Wie was ik eigenlijk, behalve de "loser". Na lange therapie & acceptatie proces in gang te zetten, vast in alle emoties! Al is Rome ook niet in een dag gebouwd. Begin te beseffen dat ik mag zijn wie ik ben, ook de "slechte" eigenschappen. Sinds ik zelf mama ben van twee mooie meiden, voel ik wat mijn ouders hebben meegemaakt . Diep respect daarvoor ???? Hoop dat er meer respect komt voor ptss, het verwoest levens! Accepteer een ieder zonder oordelen, wees respectvol ongeacht hoe je eruit ziet. Maak de wereld een stukje mooier❤️

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je