{{ message.message }}
{{ button.text }}

De week is doormidden!!

Vandaag is het woensdag de week is nu officieel door midden ;)

Afbeelding blog 'De week is doormidden!!' Achtergrond blur afbeelding
Heerlijk weertje weer vandaag we boffen maar weer met het zonnetje!! ook al staat er nog wel een windje binnen achter het raam is het toch echt goed vertoeven en bovendien hoeft de verwarming nog niet aan omdat we lekker de zon de hele dag in huis hebben scheelt weer wat in de energie rekening!! Vandaag lekker eff naar buiten geweest met me zieke mannetje onder het mom dat buitenlucht goed voor je is.. tja moeders moet toch voor een boodschapje anders geen eten.. Gelukkig heeft me manneke vannacht wel lekker op ze eigen bedje geslapen na een heerlijke warme douche. Zo sneu om te zien dat door de verstopte neus hij helemaal in paniek was want hij kon niet ademen.. Nou vindt ik verkouden zijn ook erg vervelend want ja al dat ellendige snot en je oren die dicht gaan zitten en je keel wordt zo rasperig.. Ach ja het hoort er allemaal bij.. Vandaag is ie in ieder geval een stuk vrolijker lekker muziek maken en samen dansen!! Gelukkig.. das weer wat anders als de hele dag maar hangen en jengelen om ze mama :) Ook al ben ik nu 3 jaar moeder van me eerste.. Ik blijf me erover verbazen hoe elke dag toch zo anders kan zijn en de stappen die zulke kleintjes eigenlijks maken elke dag.. Mega Trots op mijn kleine man hij doet het zo goed!! Ik ga snel weer verder met dansen en genieten!! Fijne dag dames!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je