Snap
  • Mama
  • post

De week is doormidden!!

Vandaag is het woensdag de week is nu officieel door midden ;)

Heerlijk weertje weer vandaag we boffen maar weer met het zonnetje!! ook al staat er nog wel een windje binnen achter het raam is het toch echt goed vertoeven en bovendien hoeft de verwarming nog niet aan omdat we lekker de zon de hele dag in huis hebben scheelt weer wat in de energie rekening!!

Vandaag lekker eff naar buiten geweest met me zieke mannetje onder het mom dat buitenlucht goed voor je is.. tja moeders moet toch voor een boodschapje anders geen eten..

Gelukkig heeft me manneke vannacht wel lekker op ze eigen bedje geslapen na een heerlijke warme douche. Zo sneu om te zien dat door de verstopte neus hij helemaal in paniek was want hij kon niet ademen.. Nou vindt ik verkouden zijn ook erg vervelend want ja al dat ellendige snot en je oren die dicht gaan zitten en je keel wordt zo rasperig.. Ach ja het hoort er allemaal bij..

Vandaag is ie in ieder geval een stuk vrolijker lekker muziek maken en samen dansen!! Gelukkig.. das weer wat anders als de hele dag maar hangen en jengelen om ze mama :)

Ook al ben ik nu 3 jaar moeder van me eerste.. Ik blijf me erover verbazen hoe elke dag toch zo anders kan zijn en de stappen die zulke kleintjes eigenlijks maken elke dag.. Mega Trots op mijn kleine man hij doet het zo goed!!

Ik ga snel weer verder met dansen en genieten!! Fijne dag dames!

10 jaar geleden

Dank je :) Bedankt voor je tip.. Gelukkig had schoonmoeders ook nog een goeie tip.. Sinaspril ofzo in een bakje warm water... Dat deed echt wonderen!!

10 jaar geleden

Leuke blog. Goede tip voor verstopte neuzen die wel moeten slapen :) --> zo'n groen bolletje (rheno ofzoiets) in gekookt water in een bak op zn kamertje zetten waar hij uiteraard niet bij kan. Dat vult de kamer met stoom en die geur waardoor zn neus open blijft en natuurlijk de standaard uitjes en luufjes. Beterschap voor de verkoudheid van beiden

10 jaar geleden

Gelukkig weer aan de beterende hand dus! Geniet van dit heerlijke dagje.

10 jaar geleden

Heerlijk,he! Geniet ze...