{{ message.message }}
{{ button.text }}

De ware kerstgedachte: echte liefde...

Kerstmis is geen tweedaags vreetfestijn, maar een gevoel. Kerstmis is echte liefde voor mensen in je omgeving en voor dierbaren die overleden zijn.

Afbeelding blog 'De ware kerstgedachte: echte liefde...'

Ik dacht net even rustig een nieuwspagina te lezen, maar niets was minder waar. Onderstaand bericht raakte me zo diep, dat ik het graag even met jullie wil delen. Op zo`n moment besef je weer wat echt belangrijk is. Geniet niet alleen met kerst van je dierbaren, maar ook op alle andere dagen van het jaar...

http://www.telegraaf.nl/buitenland/22160265/__Overleden_vrouw_verrast_man__.html

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je