{{ message.message }}
{{ button.text }}

De vrouw achter deze teksten, even voorstellen!

Na al wat blogs te hebben gedeeld, zal ik eens vertellen wie er achter zit ?!

Afbeelding blog 'De vrouw achter deze teksten, even voorstellen!' Achtergrond blur afbeelding

Hoi lieve volgers op mamaplaats?

Als allereerste wow wat een volgers heb ik erbij gekregen nadat mamaplaats mijn verhaal over onze huilbaby heeft geplaatst op facebook. Het gaat mij niet om de volgers maar waar ik wel ontzettend blij van word is dat ik zoveel berichtjes van erkenning heb ontvangen, dat voelt ontzettend fijn. Want zeg nou zelf als mama zijn we toch gewoon 1team 1taak, zo goed als we kunnen en willen onze pronk stukjes groot brengen met vallen en opstaan , met lachen en huilen.  

Nou ik ben dus samantha 30 jaar bijna 31 (Ja ik zeg het zelf maar hihi).Geboren en getogen in het gezellige brabant. Ben nu bijna 9 jaar samen met mijn man swen , ik noem hem mijn man we hebben geregistreerd partnerschap. We wonen zo ongeveer al dik 7,5 jaar samen , en voor we Bo kregen waren we vooral fan van mooie vakanties maken,  hoe mooier het strand hoe beter. Mijn grootte passie is mode/fashion , eigenlijk alles wat met kleding te maken heeft is bij mij aan het goede adres. Al dik 9,5 jaar is dit ook eigenlijk mijn werk, maar door de bekkeninstabiliteit die ik met de zwangerschap heb gekregen is dit met groot verdriet momenteel niet meer mogelijk. Uiteraard blijf ik een fashionista, geen webshop is veilig bij mij, en ik pluis dan ook nog steeds iedere week uit wat de nieuwste trends zijn op dit gebied. En ja ik zeg altijd maar ik kan er niks aan doen, de bankpas huilt geregeld hoort er ook bij , Haha. 

Sinds april 2018 ben ik mama van Bo , mijn grootste wens is uitgekomen :mama zijn van een mooi dochtertje!

Ons /mijn leven is hierdoor wel radicaal omgeslagen, nou is het moederschap zoizo voor iedere vrouw een enorme uitdaging, en kom je er pas achter hoe heftig het kan zijn als zo'n klein hummeltje werkelijk in je leven is gekomen. Maar ik ben van fulltime spring in het veld,  veel werken /reizen/ altijd op pad, veranderd in een gedwongen momenteel thuis moeder door lichamelijke beperkingen . Ik geniet onwijs van mijn kleine spruit maar ik snak naar sociaal contact en lichamelijke vrijheid. Ik ben dan ook hard aan het werk om dit weer haalbaar te maken in de toekomst.

Verder vind ik sushi eten geweldig, we noemen dat nu papa en mama me time , we doen dit graag met vrienden of lekker samen. Overigens vind ik dat ook erg belangrijk samen tijd maken voor elkaar, om ook met zijn 2 nu nog steeds af en toe wat leuks te doen. 

Soms voel ik mij een muts , althans zo noemt swen mij want ik kan ook heel erg genieten van de natuur,  een strak blauwe lucht/bloesem boompjes/baby geitjes/kuikentjes noem maar op,  ik ben graag buiten en geniet van deze mooie dingen.

Nou ik denk dat ik wel een beeld van mij geschetst heb,  heb je nog andere vragen aan mij, wil je nog iets weten,  stel ze onder mijn post, vind ik alleen maar leuk. 

Liefs X Samantha


Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je