{{ message.message }}
{{ button.text }}

De vier maanden dip??

Bestaat de vier maanden dip? Want als die bestaat, dan heb ik het!

Afbeelding blog 'De vier maanden dip??'

Mijn 4 maanden dip

Ik wilde weer eens een blog schrijven maar ik had werkelijk geen idee, totdat ik gisteren met vrienden uit eten ging en mijn schoonouders op onze dochter paste.

Rond een uur of 18.00 kwamen onze vrienden bij ons thuis om vervolgens rond 19.30 weg te gaan. In deze 1,5 uur verpest ik 3x het eten van onze dochter, weigert ze de fles, bij het uitprinten van onze kortingsbon voor het eten leun ik te veel op ons bureau waardoor het hele bureau instort om uiteindelijk ook bij het eten geven van de kat het kastje open te doen en deze ook te laten kantelen. Heel knap in 1,5 uur,

Nu zien zij maar 1,5 uur, maar zo gaat het al weken! Alles wat ik aanraak gaat mis en niet zoals ik wil. Ook moet ik huilen om allerlei kleine dingen, en kan ik echt heel weinig hebben. Het lijkt de zwangerschap wel. Ik heb er al allerlei boeken bij gepakt, maar nergens staat het er in. Op internet kom ik het daarentegen dan weer wel veel tegen. Fora staan er vol met vrouwen die dit ook ervaren. En gek genoeg allemaal rond de 4 maanden.

Nu is dit allemaal natuurlijk allemaal heel verklaarbaar, want wat is er zwaarder dan gewoon te werken (zoals je dat altijd al deed) en er een nieuwe fulltime baan als moeder bij te krijgen. De rollen binnen je relatie worden ook ineens anders en daar moet je ook aan wennen. Begrijp me niet verkeerd, want ik word nog verliefder als ik zie hoe hij met onze dochter bezig is. maar het zijn allemaal veranderingen die je nu eigenlijk pas gaat realiseren. Ik noem het maar gewoon ‘de 4 maanden dip’ en ga er vanuit dat het over gaat. Gelukkig is het over 5 weken zomervakantie, en kan ik weer alleen even full time mama zijn. Dat blijft natuurlijk het aller-leukst en kan ik even bijkomen. Alhoewel, zou er dan vakantiestress ontstaan? We zullen het zien!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je