Snap
  • Mama
  • #irritant
  • deurverkoop
  • #netalseenmug
  • #vervelend

De verkoper

Je kent ze wel, mensen die aanbellen en een stevig praatje houden over waarom je over zou moeten stappen, lid worden of doneren. 

Ook hier hadden we weer z'n geluks moment om 20.45. 

De jongste telg was net 5 min stil en ik genoot net even van mijn spaarzame tijd waarin ik neer kan ploffen en niet hoef na te denken. 

Na een scheldserenade over welke kansloze idioot er nu weer aan beld open ik toch maar de deur. Essent was het dit keer!  En wie zit er op dat tijdstip nou op te wachten. Niemand toch? Ik was al blij dat davy z'n relmodus opgaf en ging slapen! 

Hij begint al hijgend met het voorstel rondje omdat hij naar 4 hoog moest lopen en excuseerd zich voor het gehijg.... Tsja had je maar een normale baan moeten uitkiezen! het eeuwige praatje begind en al binnen een minuut onderbreek ik hem door te zeggen dat ik niet over wil stappen.... Weet u het zeker.. 450 euro per jaar kun je besparen.... Kan ja.. Maar morgen staat nuon voor de deur en daar kan ik 500 euro besparen dus nee ik wil niet overstappen... Mag ik vragen waarom niet... Nee dat mag je niet ik heb geen Intresse... Wens hem een goeie avond en knal de deur dicht maar hoor hem nog net even ongemakkelijk lachen.....als ik vervolgens op de bank plof en davy toch weer begind te muiten heb ik toch enig sinds zin om terug te lopen en die ongemakkelijke lach van zn bakkes te rammen..... Den hielt me tegen.... Jammer ? ik ga nu echt z'n bordje aanschaffen waarop staat dat ze niet hoeven aan te bellen.... Veiliger voor hun, Nu was den namelijk vrij.... Maar dat geluk kan ik ze niet altijd garanderen! ??

Gelukkig slaapt nu ook davy weer, en ga ik weer in de rust modus. 

Tot later maar weer

Liefs van mij

4 jaar geleden

Hier komen ze vaak rond het middagslaapje van mijn 2 dochter. Net op het moment dat ik nadat ik het huishouden heb gedaan even op de bank wil ploffen ?. Tijdens mijn verlof was er zelf een zo brutaal om te zeggen dat ik er wel erg lui uitzag zo liggend op de bank! Nummer van zijn baas gevraagd en de deur in zijn gezicht dicht gesmeten. Hoe durft hij ik was net drie weken moeder van mijn tweede die totaal niet sliep, gek hè dat ik dan even ga rusten als ze voor de verandering wel even slaapt ?

4 jaar geleden

? hier komen ze altijd rond etenstijd. En dan horen ze voordat de deur open gaat. " wie is dat?" En daarop horen ze " dat is iemand die mama iets wil aansmeren wat ze niet wilt hebben" ? Die gezichten die ze dan al hebben voor ze moeten beginnen. Dan is het geen interesse, we zitten te eten. Laatst belden ze gewoon op en deden alsof ze van dezelfde energymaatschappij waren en wilden toen mijn gegevens checken. Ik " als ik moet overstappen dan doe ik t niet. Dan betaal ik maar te veel" pfff.