{{ message.message }}
{{ button.text }}

De verkoper

Afbeelding blog 'De verkoper'

Je kent ze wel, mensen die aanbellen en een stevig praatje houden over waarom je over zou moeten stappen, lid worden of doneren. 

Ook hier hadden we weer z'n geluks moment om 20.45. 

De jongste telg was net 5 min stil en ik genoot net even van mijn spaarzame tijd waarin ik neer kan ploffen en niet hoef na te denken. 

Na een scheldserenade over welke kansloze idioot er nu weer aan beld open ik toch maar de deur. Essent was het dit keer!  En wie zit er op dat tijdstip nou op te wachten. Niemand toch? Ik was al blij dat davy z'n relmodus opgaf en ging slapen! 

Hij begint al hijgend met het voorstel rondje omdat hij naar 4 hoog moest lopen en excuseerd zich voor het gehijg.... Tsja had je maar een normale baan moeten uitkiezen! het eeuwige praatje begind en al binnen een minuut onderbreek ik hem door te zeggen dat ik niet over wil stappen.... Weet u het zeker.. 450 euro per jaar kun je besparen.... Kan ja.. Maar morgen staat nuon voor de deur en daar kan ik 500 euro besparen dus nee ik wil niet overstappen... Mag ik vragen waarom niet... Nee dat mag je niet ik heb geen Intresse... Wens hem een goeie avond en knal de deur dicht maar hoor hem nog net even ongemakkelijk lachen.....als ik vervolgens op de bank plof en davy toch weer begind te muiten heb ik toch enig sinds zin om terug te lopen en die ongemakkelijke lach van zn bakkes te rammen..... Den hielt me tegen.... Jammer ? ik ga nu echt z'n bordje aanschaffen waarop staat dat ze niet hoeven aan te bellen.... Veiliger voor hun, Nu was den namelijk vrij.... Maar dat geluk kan ik ze niet altijd garanderen! ??


Gelukkig slaapt nu ook davy weer, en ga ik weer in de rust modus. 

Tot later maar weer

Liefs van mij


*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je