Snap
  • Mama
  • Vakantie dagje weg

De vakantie waar ik verliefd op werd

Als ik mocht kiezen hoe mijn ideale vakantie eruit ziet, zou ik mijn zoon laten zien wat mijn vader mij heeft laten zien.

Toen ik een jaar of 16 was wist ik al zeker dat ik moeder wilde worden. Ik droomde en fantaseerde vaak hoe het zou zijn als ik mama zou zijn. Hoe het zou zijn als mijn vader opa zou zijn. 1 ding was zeker: mijn geweldige vader zou een fantastische opa zijn!

Helaas heeft hij dit nooit mogen meemaken. Door die vreselijke ziekte heeft hij nooit de kans gekregen om opa te worden. Maar ook al is hij niet meer hier, ik vertel mijn zoon alles over zijn opa.

Het liefst was ik ooit met hem en mijn zoon naar Sardinië gegaan, daar is mijn opa geboren. Toen ik oud genoeg was namen mijn vader en opa me mee en hebben het hele eiland laten zien. De vakantie was onvergetelijk en haalt het niet bij welke vakantie dan ook! 

Mijn droom is ooit mijn zoon te laten zien wat ik heb gezien. Het mooie eiland, de prachtige stranden, gezellige marktjes en natuurlijk dat super gave waterpark! Ik zou met hem rond rijden de hele dag, genieten van het heerlijke Italiaanse eten, grotten bewonderen en havens bezichtigen. 

En dan hoop ik dat hij de liefde voelt die zijn opa mij gaf, en net zo verliefd word op dit eiland als ik ben. En dit samen met opa in zijn hart bewaard. Voor altijd!

7 jaar geleden

Thank you!? You made it very simple and easy to play, really great tutorial. I learned it half way through your video. Glad I have a version I can play that I don#&8217;t have to pick!