Snap
  • Mama
  • Babyspullen

De ultieme wishlist!

Het afgelopen jaar heb ik al heel wat wensen op Elfa haar lijstje gezet. Nu sinterklaas eraan komt moet ik keuzes gaan maken.

Als ik een cadeau bedenk komt hij op de wensenlijst. Sinds haar verjaardag is de lijst gaan groeien en is inmiddels een beetje onrealistisch geworden. Want alles geven van haar lijstje gaat niet lukken. Althans niet voor sinterklaas. Met haar verjaardag erbij eind februari moeten we een eind komen. Maar wat staat er op dit lijstje? 

Allereerst een keukentje. Ze vind het heel leuk om mee te helpen in de keuken en doet dan ook vaak net alsof ze aan het koken is. Dit gebeurd nu met een schepje dat ze in een bakje roert. Maar een beetje hulp bij deze fantasie kan geen kwaad. Daarbij heeft ze er heel lang plezier van. Die van Ikea blijft leuk. 

Dan is er sinds kort ook een nieuw fantasie spel, ze maakt overal een huis. In de kast, onder de tafel, onder het kleed alles is een huis. Hoe leuk zou het zijn als ze echt een huisje heeft waar ze in kan spelen? Ik zat te denken aan een speeltent. En die hippe tipi tenten van tegenwoordig zijn ook nog eens stylish verantwoord. Wel een beetje aan de prijs jammer genoeg. Ik volg a little lovely company op instagram en ik moet altijd een beetje zuchten van verlangen bij hun foto's en producten.

Een tijd terug kon je op mamaplaats een loopfiets winnen van Chillafish. Ik had uiteraard meegedaan want wat zijn ze leuk! Maar ik win dus echt nooit wat, dus deze keer viel ik uiteraard weer buiten de prijzen. Dus dan maar op het lijstje. Inmiddels is ze bijna twee dus ziet het bmxie er ook heel aanlokkelijk uit. 

Elfa loopt ook de hele dag te "aken" beter bekend als schoonmaken. Met stofzuigen pakt ze gewoon de stang beet en begint mee te bewegen. Ook is ze vaak in de weer met schoonmaak doekjes. Een schoonmaak setje zou dus erg leuk zijn. 

En dan de laatste en de minst kostbare, maar ik denk ook wel één van de leukste. Verstoppen met Peppa big.

En dan zijn er nog de kleinere cadeautjes, zoals klei, een rugtasje (voor naar de opvang), O en ik zou hem bijna vergeten, de rok. Ze heeft bij de opvang laatst een verleed jurk aangehad en dat vond ze geweldig. Bij elke glitter en tule is ze enthousiast en wil ze dieeee! Ja een heuse peuterpuber stak de kop op toen we een tule Frozen rok terug gingen hangen. Genoeg wensen dus. Nu nog kijken wat we gaan kiezen, want dit alles gaat niet helemaal binnen het budget passen ben ik bang. 

Hebben jullie je sinterklaas inkopen al? En wat staat er op jullie wishlist?

8 jaar geleden

Ik was zelf ook al opzoek op mp. Mijn man wilde een nieuwe kopen, maar vind het eigenlijk zonde. Daar gaan we nog wel even over discuseren haha. Ik wist niet dat je bij zeeman ook zulke rokjes had, ga vandaag eens kijken. Of misschien ga ik zelf wel achter de naaimachine. En bij veel dingen denk ik inderdaad, ze vermaakt zich ook met onze spullen, waarom zou ik er speelgoed voor kopen. Maar de zwabber bijvoorbeeld vind ik vies als ze daar aan wil zitten. Dan kan ze toch beter een speelgoed ding hebben. Dank voor de tips. De loopfiets bewaren we denk ik voor haar verjaardag. Maar de voorpret is een leuk!

8 jaar geleden

Ja die tipi zijn wel diy's voor, daar heb ik ook al aan gedacht. Ik ga eens op onderzoek uit.

8 jaar geleden

Dat keukentje is leuk. Tip op mp staan er genoeg en dan zitten er meestal ook nog keukenspullen bij. De tippytent alleen leuk als je een rustig spelend kindje hebt. Bij mijn 2 druktebollen zou die binnen no time kapot zijn. Een loopfiets. Doen zou ik zeggen, daar hebben ze zoveel aan, ze leren daar vooral hun evenwicht mee te halen en als ze dan toe zijn aan fietsen, rijden ze zo weg, geen gedoe met zijwieltjes of ze zijn er vlug af :) Verkleedkleren ook erg leuk. Kijk eens op mp, de zeeman heeft ook tule dingen of vogele, de h en m hebben ook vaak van die dingen. Schoonmaakset ziet er leuk uit, maar ze hebben toch liever de dingen van mama, want het is niet alleen het schoonmaken, maar vooral die emmer met water en sop ;)

8 jaar geleden

Er staat heel veel op ons lijstje, maar ook veel dingen die eigenlijk alleen kunnen las je ze wint, zoals een superstoere auto waar hij zelf in kan rijden! Dit jaar is ons mannetje nog wat klein voor de echt grote kado's, maar volgend jaar gaan we vast los! Valt zo'n tipi tent trouwens niet zelf te produceren op de een of andere manier?