{{ message.message }}
{{ button.text }}

De ultieme wishlist!

Het afgelopen jaar heb ik al heel wat wensen op Elfa haar lijstje gezet. Nu sinterklaas eraan komt moet ik keuzes gaan maken.

Afbeelding blog 'De ultieme wishlist!'

Als ik een cadeau bedenk komt hij op de wensenlijst. Sinds haar verjaardag is de lijst gaan groeien en is inmiddels een beetje onrealistisch geworden. Want alles geven van haar lijstje gaat niet lukken. Althans niet voor sinterklaas. Met haar verjaardag erbij eind februari moeten we een eind komen. Maar wat staat er op dit lijstje? 

Allereerst een keukentje. Ze vind het heel leuk om mee te helpen in de keuken en doet dan ook vaak net alsof ze aan het koken is. Dit gebeurd nu met een schepje dat ze in een bakje roert. Maar een beetje hulp bij deze fantasie kan geen kwaad. Daarbij heeft ze er heel lang plezier van. Die van Ikea blijft leuk. 

duktig-speelgoedkeuken__0086283_PE214923

Dan is er sinds kort ook een nieuw fantasie spel, ze maakt overal een huis. In de kast, onder de tafel, onder het kleed alles is een huis. Hoe leuk zou het zijn als ze echt een huisje heeft waar ze in kan spelen? Ik zat te denken aan een speeltent. En die hippe tipi tenten van tegenwoordig zijn ook nog eens stylish verantwoord. Wel een beetje aan de prijs jammer genoeg. Ik volg a little lovely company op instagram en ik moet altijd een beetje zuchten van verlangen bij hun foto's en producten.

a-little-lovely-company-katoenen-tipi-te

Een tijd terug kon je op mamaplaats een loopfiets winnen van Chillafish. Ik had uiteraard meegedaan want wat zijn ze leuk! Maar ik win dus echt nooit wat, dus deze keer viel ik uiteraard weer buiten de prijzen. Dus dan maar op het lijstje. Inmiddels is ze bijna twee dus ziet het bmxie er ook heel aanlokkelijk uit. 

279304.jpg

Elfa loopt ook de hele dag te "aken" beter bekend als schoonmaken. Met stofzuigen pakt ze gewoon de stang beet en begint mee te bewegen. Ook is ze vaak in de weer met schoonmaak doekjes. Een schoonmaak setje zou dus erg leuk zijn. 

schoonmaak-trolley-prinses.jpg

En dan de laatste en de minst kostbare, maar ik denk ook wel één van de leukste. Verstoppen met Peppa big.

9200000027680059.jpg

En dan zijn er nog de kleinere cadeautjes, zoals klei, een rugtasje (voor naar de opvang), O en ik zou hem bijna vergeten, de rok. Ze heeft bij de opvang laatst een verleed jurk aangehad en dat vond ze geweldig. Bij elke glitter en tule is ze enthousiast en wil ze dieeee! Ja een heuse peuterpuber stak de kop op toen we een tule Frozen rok terug gingen hangen. Genoeg wensen dus. Nu nog kijken wat we gaan kiezen, want dit alles gaat niet helemaal binnen het budget passen ben ik bang. 

Hebben jullie je sinterklaas inkopen al? En wat staat er op jullie wishlist?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je