{{ message.message }}
{{ button.text }}

De titel "tienermoeder" hou je altijd!

Iedereen die vraagt hoeveel kinderen ik heb en hoe oud ze zijn hebben dezelfde mening "goh je was er vroeg bij!"

Afbeelding blog 'De titel "tienermoeder" hou je altijd!'

Ik was 16 jaar toen in door de pil heen zwanger werd. Geloof mij dat was zeer zeker niet gepland. Maar het was toch echt zo. Ik had op dat moment net een "relatie". Was veel te vroeg allemaal. Maar vanaf het moment dat ik het was ben ik er totaal voor gegaan. Heb zelf voor mijn zoontje gezorgd. Ging naar school en werkte. De relatie die was niet ideaal. Verre van. Stond er eigenlijk alleen voor. Op het schoolplein werd mijn moeder voor zijn moeder aan gezien. Dat stak wel maar begreep het ook wel. Maar nu is hij bijna 12 jaar. En goh zeg dat maar eens tegen mensen. Na de standaard vraag hoeveel kinderen heb je komt de vraag hoe oud zijn ze. Dat antwoord is dan bijna 12 en bijna 2 jaar. En dan standaard het antwoord "goh je was er ook vroeg bij" , "was dat niet heel erg moeilijk" en "heb je dan nog wel kunnen stappen en genieten enzo?". Joh dat weet ik ook wel. Is het zo raar een jonge moeder die wel zelf voor haar kinderen zorgt en daar nooit een probleem mee heeft gehad!. Nee heb het stappen nooit gemist! Nee zo moeilijk was het niet. Ben voor 1000% voor mijn kind gegaan. Heb het zelf gedaan en is mijn verantwoordelijkheid! Zo moeilijk is dat niet!. Ja heb het afgelopen 2 jaar veel bijgeleerd en anders gedaan met de 2e qua dingen die ik bij de 1e nog niet wist. Maar ligt dat aan mijn leeftijd? Nee denk het niet! Geen enkele eerste keer ouder weet alles. Dat ligt niet aan de leeftijd vind ik! 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je