{{ message.message }}
{{ button.text }}

De stap naar de Sportschool

Sporten is zo slecht nog niet, het geeft je conditie, je gaat er wat beter uit zien, het geeft je ontspanning. Dus waarom niet naar de sport

Afbeelding blog 'De stap naar de Sportschool'

2,5 jaar geleden voordat ik een operatie zou ondergaan was ik zeer fanatiek in workouts doen thuis. Iedere ochtend voordat Amy naar school ging had ik al een workout van 30 minuten gedaan, daarna lekker douchen en ik had gewoon energie de hele dag. Na 30 dagen had ik al een wat strakker buikje en ik zat gewoon lekker in mijn vel.

Na mijn operatie mocht ik 6 weken helemaal niets doen en dat is eigenlijk al 2,5 jaar zo. Heel af en toe ga ik hardlopen, maar verder dan 2,5km kom ik dan niet. Onder het mom van “geen tijd” schuif ik het van me af. De avonden dat ik niet hoef te werken lig ik liever onderuit gezakt op de bank met een zak chips, met in gedachten dat sporten komt wel als beide kinderen op school zitten.

Nou vanaf september zitten beide meiden op de basisschool en moet ik aan mijn belofte voldoen. Sinds deze week heeft de nieuwe sportschool zijn deuren geopend en onder het mom van “geen tijd” kom ik nu niet meer uit, want deze is namelijk 24 uur per dag, 7 dagen per week open. Dus ik heb mezelf voorgenomen om 3x per week te gaan sporten, beetje conditie opbouwen en ik zou wel graag wat strakker willen zijn. Maar mijn voornaamste reden is lekkerder in mijn vel zitten!

Morgenmiddag ga ik beginnen en ik laat me even goed adviseren om het sporten goed op te bouwen en niet gelijk te gek te doen. We zullen zien hoe het gaat verlopen. Ik zal er zeker nog een blog over schrijven.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama, #Gezond

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je