{{ message.message }}
{{ button.text }}

De stap naar bloggen

Spannend dat wel...

Afbeelding blog 'De stap naar bloggen'

Lieve lezers,

Nadat ik vaak mijn verhaal verteld te hebben de afgelopen jaren merk ik dat er veel mensen verbaasd zijn over hoe ons leven gaat en waar wij als ouders tegen aan lopen. Ons leven met onze drie kindjes gaat zeker niet altijd over rozen, maar keer op keer komen wij er sterker uit. Ik zeg altijd je hebt diepe dalen in het leven nodig om je hoogtepunten te herkennen. Tot een vriendin zei; San waarom ga jij niet bloggen? Mijn reactie wie wilt dit nu lezen?! En nu denk ik, als ik één persoon de weg kan wijzen in de wegen die wij al afgelegd hebben dan heb ik al gewonnen. Mijn verhalen zullen vooral gaan over onze oudste kindje Nanne. Maar waarom? Dat lezen jullie later. 😉

Liefs Sandra ✌
*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je