{{ message.message }}
{{ button.text }}

De rammelende eierstokken

Tjah je kent dat wel rammelende eierstokken hormonen gieren door je lijf overal zwangere vrouwen!!! Ik wil ook weer!!!

Afbeelding blog 'De rammelende eierstokken' Achtergrond blur afbeelding

Tjah je kent dat wel rammelende eierstokken hormonen gieren door je lijf overal zwangere vrouwen!!! Ik wil ook weer!!!

Al even loop ik er mee. Ik wil een 2de kindje en niet over een jaar... Zoals men vriend dat wil 2 jaar er tussen..

Onze kleine meid is net 1 geworden, toen ze 3 maanden was heb ik een spiraaltje laten plaatsen want we willen nog even geen 2de... Even er tussen is goed.. Ik wist wel al niet te lang, maar men vriend zei 2 jaar ertussen. Nu sinds een paar weken rammelen die hormonen zo erg in mijn lichaam ik wil ook een dikke buik een klein frumeltje aan mijn borst. 

Van de zwangerschap van Ilse heb ik niet echt genoten ik zat niet op die wolk zoals veel dames die ook op de zw yoga zaten. Ow wat waren ze trots op hun mooie grote buiken... Kwam ik aan met een klein buikje, elke dag spuugen en maagzuur. Ik kreeg met 36 WK strenge controle omdat men bloeddruk te hoog was moest rust houden. Later met 38 WK opgenomen omdat er spraken was van zwangerschaps vergiftiging. De dag na de opnamen natuurlijke wijze bevallen... En pas 3 dagen erna het besef gehad dat ze er was.... 

Maar een roze wolk nee. Wel trots natuurlijk maar Voelde gewoon. Misschien is dat het dat ik nu weer verlang naar een 2de kindje... Alles overdoen wel blij zijn met men mooie buik wel genieten van een kleine frumel.

Of zijn het de hormonen die mee spelen. Men klokje die tikt omdat ik bijna 30 ben haha wie Zal het zeggen... 

Ik weet alleen heel zeker een 2de kindje komt er... En het liefste zo snel mogelijk 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je