{{ message.message }}
{{ button.text }}

De pickwick vraag van de dag!

Elke dag nemen tig mensen een kopje thee! Tegenwoordig staat op elk afzonderlijk theezakje een vraag...

Afbeelding blog 'De pickwick vraag van de dag!' Achtergrond blur afbeelding

Mijn vraag was vanmorgen wat zou je tegen de wereld willen zeggen.......

Ik zou graag willen zeggen dat men geen ruzie en oorlog moet maken met elkaar.

Wees lief en zorgzaam voor alle kinderen die er zijn.

Deze kinderen zijn jullie en onze toekomst....

(schrijnend voorbeeld: Ik ben zwembadmedewerker en gaf afgelopen week zwemles aan een groep kinderen die al richting afzwemmen gaan. Er was een nieuwe jongen, grote jongen van al 11 jaar.. Hij kwam uit Amsterdam en was verhuist naar bij ons in de buurt. Hij had in Amsterdam ook zwemles gehad, maar was door omstandigheden naar onze omgeving verhuist. Het bleek dat hij in een gezinsvervangend tehuis was nu, want het ging niet meer thuis! Hij vertelde mij dat zijn moeder hem sloeg, ik vertelde hem dat ik dat erg voor hem vond. Dit was ook de reden dat hij uit huis was geplaatst... had echt medelijden met hem..)

Dit is maar een klein voorbeeld er gebeuren nog veel ergere dingen in de wereld, maar zette me wel even met mn benen weer op de grond.. Ook ik mopper wel op mn meiden, dit heeft me wel aan het denken gezet en bewuster gemaakt..

Graag zou ik van jullie weten wat jullie tegen de wereld willen zeggen...

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama, #Nieuws

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je