{{ message.message }}
{{ button.text }}

De perfecte moeder?

Een eerste inzicht in ons leven. Mijn eerste blog en hopelijk niet mijn laatste.

Afbeelding blog 'De  perfecte  moeder?'

"There’s no way to be a perfect mother and a million ways to be a good one."

Jill Churchill

De moed om met een poetslap achter mijn zoon aan te rennen heb ik opgegeven 5 dagen nadat hij had leren lopen. Ik ben zo'n moeder geworden dat een lijstje heeft hangen op een to-do bord en blij is als op het einde van de week 1 ding is afgestreept. Speelgoed valt niet meer onder de noemer "rotzooi" en de hond zou makkelijk kunnen overleven op alle kruimels en restjes die op de grond vallen tijdens het eten.

Mijn pasgeboren dochter levert, op de overvolle luiers na, natuurlijk nog niet veel rommel. Er zijn alleen slabbertjes en monddoekjes door het hele huis te vinden, maar daar zijn wij dan schuldig aan.

Geloof me als ik zeg dat het huis geen rommel is, zelfs geen georganiseerde chaos. Er wordt gewoon geleefd. Dit huis, ons huis en onze verhalen.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je